Cultura

La Biblioteca Municipal rep un premi del concurs de dinamització de la lectura María Moliner

Per Redacció

La Biblioteca Municipal de Cambrils ha estat premiada, un any més, pel projecte presentat al concurs de dinamització de la lectura María Moliner que convoca el Ministeri de Cultura.

Enguany, la Biblioteca s'hi ha presentat dins de l'apartat dedicat a la labor bibliotecària amb la iniciativa "Biblioteca d'estiu" realitzada durant els mesos de juliol i agost. Durant aquest projecte es van dur a terme diferents serveis com la Biblioplatja i el Biblioparc, les Hores del Conte al Parc del Pescador i el Joc de l'Estiu per promocionar la lectura, que en aquesta edició va tenir com a protagonistes Mortadelo i Filemó, i que va comptar amb la col·laboració del col·lectiu d'artistes Cambrils Art Total. El premi obtingut per la Biblioteca Municipal consisteix en un lot de 200 llibres que, properament, arribaran a la Biblioteca.

Renovació del mobiliari

D'altra banda, durant aquest mes de gener, la Biblioteca Municipal també podrà renovar el seu mobiliari gràcies a una subvenció atorgada per la Generalitat de Catalunya. Aquests canvis afectaran principalment a la planta baixa i a la primera planta, així com als diferents taulells d'atenció al públic.

Comenta aquest article