Informació general

El CEIP Mas Clariana obrirà demà les noves instal·lacions del centre

Per Redacció

Aspecte de les noves instal·lacions del CEIP Mas Clariana

Els alumnes del CEIP Mas Clariana tornaran demà a l'escola, ja que avui s'estan ultimant els últims detalls de les noves instal·lacions del centre. Així doncs, ja podran deixar els barracons provisionals que estan instal·lats al costat del nou edifici.

La nova escola constarà de dues línies dels cursos de P3, P4 i P5 i una línia de primer, segon i tercer d'Educació Primària. De cara a propers cursos, el centre acollirà tots els nivells, fins a sisè d'Educació Primària, amb una capacitat per a 500 alumnes. El proper 19 de gener també es posarà en marxa el nou sistema de menjador. Fins ara es disposava d'un servei de càtering, i ara es cuinarà el dinar diari al mateix centre. Aquest canvi suposarà una millora en la qualitat del servei i també una rebaixa en el preu del menjador.

A banda del servei de menjador, l'escola també comptarà amb la biblioteca, una aula de desdoblament, aula d'atenció a la diversitat, sala d'actes i gimnàs. Una altra de les principals novetats serà la posada en marxa d'un sistema de recollida d'aigües pluvials que servirà per abastir els sanitaris dels banys. Al costat de l'edifici de l'escola, també se situarà l'Equip d'Assessorament Psicopedagògic (EAP) i el futur Centre de Recursos d'Àmbit Subcomarcal.

Comenta aquest article