Informació general

L'avinguda d'Adelaida torna a estar tallada al trànsit per obres

Per Redacció

El passeig de La Salle compta des d'ahir, i durant 15 dies, amb dos sentits de circulació a causa de les obres que s'estan realitzant a l'avinguda d'Adelaida

Des d'ahir dimecres, i durant 15 dies, l'avinguda d'Adelaida torna a estar tallada al trànsit a causa de les obres que s'hi estan realitzant per ampliar les voreres. En concret, els cotxes no podran circular des del Palau Municipal d'Esports fins a la cruïlla amb el raval de Gràcia. Per aquest motiu, el passeig de La Salle es converteix, novament, mentre durin les obres, en una via amb dos sentits de circulació, des del pont de l'N-340 fins a l'alçada de la sortida del carrer de Sant Plàcid.

Des del 31 de desembre passat fins ahir dia 7 de gener, l'empresa encarregada de les obres no hi va treballar, motiu pel qual durant aquesta última setmana de Nadal es va poder circular per les dues vies amb normalitat.

Més talls de circulació

Al barri del Port, el passeig de les Palmeres està tallat des de la rotonda del Patronat Municipal de Turisme fins a l'entrada de zona blava del Parc del Pescador. La restricció durarà un mes i es deu a l'arranjament de les voreres i del mateix passeig.

A més, l'accés al carrer de Ferran Sors està tallat per la realització d'obres de millora de la zona de vianants. Aquestes també duraran aproximadament un mes.

Comenta aquest article