Esports

L'Oleastrum i el Marina guanyen, el Vilafortuny suma un empat i el Cambrils cau derrotat en camp contrari

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Horta 3 - FC Cambrils 1

Quarta derrota del Cambrils en aquesta temporada. La visita al camp de l'Horta no va servir per a continuar la ratxa de bons resultats que darrerament havia encadenat l'equip cambrilenc. L'Horta es va avançar al marcador poc abans de la mitja part. El Cambrils va empatar a la represa amb un gol de penal transformat per Ferri. L'Horta, però, va desfer l'empat al minut 76, també de penal, i va ampliar el seu avantatge al minut 80 aconseguint el 3 a 1 definitiu.
La propera setmana el Cambrils rep la Gimnàstica Iberiana, el líder del grup i l'equip que ha provocat incidents greus en la seva visita a Cambrils les dues darreres temporades.

Archi, autor de dos gols, envoltat de dos jugadors de l'Hospitalet en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal

Primera Territorial


CF Oleastrum 3 - l'Hospitalet 2

Partit molt treballat per part de l'Oleastrum que va emportar-se els tres punt després d'una remuntada en el marcador. La primera part havia acabat amb empat després que l'Oleastrum s'avancés al marcador amb un gol d'Archi i que l'Hospitalet empatés dos minuts després. A l'inici de la segona part es l'Oleastrum es va descentrar i va rebre l'1 a 2 després d'una rematada de cap d'un jugador de l'Hospitalet. L'equip cambrilenc va treure el seu orgull i va aconseguir empatar al minut 59 amb una rematada d'Archi davant el porter visitant. El 3 a 2 definitiu va arribar al minut 90 amb un gol d'Alejandro.
La propera setmana l'Oleastrum jugarà al camp del Camp Clar, el líder del grup.

Tercera Territorial

Salou 1 - Marina 2

Important victòria del Marina davant el Salou en un partit molt igualat. El Salou es va avançar en el marcador a la primera part. El Marina hagués pogut empatar ja aquesta primera part ja que va disposar d'un penal a favor que no va transformar. A la segona part van venir els dos gols, obra de Ricki, que van donar el triomf i els tres punts a l'equip cambrilenc que amb aquesta victòria se situa en quarta posició, empatat a punts amb el Salou, i amb un partit pendent. Aquest partit ajornat, contra el Porrera, es disputarà a l'Estadi Municipal el proper 21 de gener.
La propera setmana el Marina juga a casa contra el Riudecols

Tangana entre els el Vilafortuny i l'Almoster, als darrers moments del partit, que es va saldar amb l'expulsió d'un jugador de l'equip cambrilenc

Vilafortuny 2 - Almoster 2


Partit amb molta tensió el que van disputar el Vilafortuny i l'Almoster ahir a l'Estadi Municipal. El Vilafortuny es va avançar al marcador amb un primer gol, obra de Suli, i d'un segon aconseguit per Marc Martí. A la segona part l'Almoster va aconseguir el seu primer gol. A falta de pocs minuts per a l'acabament del partit és quan el partit es va complicar. L'àrbitre hi va tenir molt a veure ja que va expulsar molt rigorosament a Piqué, amb la segona targeta groga, per xutar la pilota quan ja havia sortit de la línia de joc. L'ambient es va caldejar uns minuts més tard en una tangana en la que hi van intervenir les banquetes dels dos equips. L'àrbitre va saldar la tangana amb l'expulsió del jugador Javi Alcaraz per, segons va dir, escopir a un contrari. El partit es va allargar fins el minut 94 just quan l'Almoster va aconseguir el gol de l'empat amb un xut des del mig del camp. Amb la sacada de camp posterior al gol es va acabar el partit.
La propera setmana el Vilafortuny juga al camp de les Borges del Camp.

Bàsquet

CB Cambrils 64 – Igualada 58

En el primer partit de l’any 2009, el primer equip del CB Cambrils va vèncer a l’Igualada –penúltim classificat de la lliga–, tot i les importants baixes dels cambrilencs i la manca de ritme de joc, després de l’aturada nadalenca. El marcador va anar molt ajustat durant tot el partit, i el CBC  marxar al descans amb només 7 punts de diferència. En la represa, els cambrilencs van poder anar incrementant el seu avantatge, i finalment van poder endur-se una molt lluitada victòria per 64 a 58. 

Hoquei

CP Masquefa 6 – Cambrils CH 3

El passat divendres es va jugar el partit corresponent a la 13 jornada de lliga d’hoquei entre el CP Masquefa i el Cambrils. Els primers minuts de la primera part van ser de clar domini visitant. Aquest domini es va traduir en dos gols dels cambrilencs, obra de Xavier Caparròs al minut 3 i Joan Recasens “Romario” al minut 8. No obstant, en tan sols 2 minuts, els locals van capgirar el marcador i van col·locar el 3 a 2. Tot i aquesta sotragada, a falta de sis segons per acabar la primera part, novament Xavier Caparròs va posar la igualada en el marcador deixant l’empat a tres al descans.
La represa va ser de nou de domini visitant, però aquest cop el Cambrils no va comptar amb la sort de la primera part, i els pals van ser els aliats dels locals, que al minut 15 s’avançaven al marcador amb un 4-3. A partir d’aquest moment els cambrilencs van ser víctimes de la seva
joventut i de l’escassa banqueta. L’expulsió de Joan Recasens, i la doble groga a Jordi Franch, van ser aprofitades pels locals per anotar dos gols més, i deixar el marcador amb un definitiu 6 a 3. Tot i aquesta derrota, el Cambrils es queda en la mateixa posició de la classificació, gràcies a la resta de resultats de la jornada.
El proper cap de setmana, el Cambrils visitarà la pista del CE Noia Freixenet, penúltim de la classificació.

Futbol sala

Riudoms Flacobs 7 – CFS Mediterrani G. Sirvent 2

El Mediterrani va tornar a caure derrotat, en un dels pitjors partits de la temporada. L’equip cambrilenc va estar malament en defensa, malament en atac i tàcticament i li va mancar concentració durant tot el partit. En els primers sis minuts de l’encontre, el Mediterrani ja perdia per 3 a 0, i la seva falta de punteria de cara a porta va tornar a passar-li factura. Finalment, el Riudoms va ser molt efectiu ofensivament, i el Mediterrani no va tenir opcions per reduir distàncies. Els locals van sumar una còmoda victòria. 
El proper partit del Mediterrani serà el proper dissabte 17 de gener al Palau Municipal d’Esports contra el Móra d’Ebre.

Comenta aquest article