Societat

L'esmorzar popular i el concurs de menjar mandarines enceten demà els actes festius de Sant Antoni

Per Redacció



Imatge de la trobada d'intercanvi de plaques de cava de l'any passat, a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola
Aquest cap de setmana s'enceten els actes de les festes de Sant Antoni, organitzades per la Cooperativa Agrícola de Cambrils.
Les activitats s'engegaran demà dissabte al matí, a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola, amb un esmorzar popular on se servirà pa torrat amb oli i llonganissa. El mateix matí de demà dissabte també tindrà lloc la 4a Trobada d'intercanvi de plaques de cava i les actuacions del Ball de Bastons de Cambrils, els Amics de la Sardana de Cambrils i el Ball de Diables "Els Cagarrieres" de Cambrils. A partir de dos quarts d'onze del matí, s'iniciarà l'exhibició d'Agility de gossos a càrrec del Centre d'Ensinistrament de Riudoms

El primer concurs de menjar mandarines, la novetat

A dos quarts de dotze del matí, també tindrà lloc a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola, el primer concurs de menjar mandarines, una de les novetats de la festa d'enguany. El guanyador d'aquesta competició rebrà un premi en metàl·lic de 300 euros. Durant el matí del dissabte també es realitzaran d'altres competicions com una tirada de bitlles i cucanyes.

El mateix dissabte a la nit al Palau Municipal d'Esports es farà un gran concert de rock amb les actuacions dels grups Katapunk, Kota Zero i El último ke zierre. L'entrada serà gratuïta i també hi haurà servei de bar. El diumenge dia 18 de gener al Palau Municipal d'Esports, seguiran els actes amb el tradicional sorteig organitzat per la Caixa Agrària i el concert i el ball amb l'Orquestra Maravella.

Comenta aquest article