Esports

El Marina guanya amb golejada, l'Oleastrum cau derrotat i el Cambrils i el Vilafortuny treuen un empat

Per Redacció

Molta expectació en el partit disputat ahir a la tarda al nou Estadi Municipal entre el Cambrils i la Gimnàstica Iberiana

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Gimnàstica Iberiana 2

El Cambrils va aconseguir un important empat a casa davant la Gimnàstica Iberiana, l'actual líder de la lliga en un partit que, a diferència dels dos anys anteriors, va discórrer amb tota normalitat. El Cambrils havia demanat la presència de la policia en aquest partit per l'alta conflictivitat que envolten els partits de la Iberiana. Els Mossos d'Esquadra van desplaçar al partit dues furgonetes del cos d'antiavalots que van controlar de prop els nombrosos aficionats de l'Iberiana desplaçats al partit d'ahir. En el terreny esportiu, cal destacar que el Cambrils va tenir tenir clares ocasions per endur-se la victòria i va oferir un molt bon joc davant d'un dels rivals més difícils de la categoria. Els visitants van avançar-se en el marcador en el minut 65 en el llançament d'una falta quan la barrera del Cambrils s'estava col·locant, tot i que nou minuts després Jorge posava la igualada amb un gol de vaselina. Dos minuts després de l'empat, la Iberiana va tornar a posar-se per davant en el marcador amb un gol d'Alarcón. El Cambrils no es va rendir i va tornar a empatar  amb un gol de Ferri en el minut 85. En els darrers instants el Cambrils va disposar de dues clares ocasions que haguessin pogut suposar la victòria local.
Amb aquest empat, el Cambrils se situa en l'onzena posició de la classificació, i la propera setmana rep la visita del Canyelles.

Primera Territorial

Camp Clar 2 - CF Oleastrum 1

L'Oleastrum va caure en la seva visita al camp del líder de la classificació, el Camp Clar. L'equip cambrilenc va avançar-se en el marcador en el minut 60 amb un gol d'Álvaro, tot i que quatre minuts després els locals posaven la igualada en el marcador. En el minut 69, el Camp Clar va aconseguir el definitiu 2 a 1. A partir d'aleshores, l'Oleastrum va intentar remuntar el partit, però li va mancar encert de cara a porteria. A més, les nombroses faltes comeses pels cambrilencs van fer que aquests finalitzessin l'encontre amb només vuit jugadors.
Aquesta nova derrota manté l'Oleastrum a l'últim lloc de la classificació. L'equip cambrilenc visitarà la propera jornada el camp del Jesús Catalònia, que està situat al segon lloc de la classificació.

Tercera Territorial

Marina 6 - Riudecols 1

El Marina no va tenir problemes per golejar el Riudecols i endur-se una còmoda i fàcil victòria. Tot i això, el Riudecols va avançar-se en el marcador, al qual el Marina va respondre amb sis gols més i un contundent resultat.
Aquest proper dimecres, el Marina jugarà un partit ajornat contra el Porrera a l'Estadi Municipal de Futbol a partir de les 20.30 hores. El proper cap de setmana es desplaçarà al camp del Castellvell.

Les Borges del Camp 1 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny va treure un empat de la seva visita al camp de Les Borges del Camp. En el primer temps, l'equip cambrilenc va avançar-se en el marcador amb un gol de Suli, i en el minut 46 del primer temps els locals empataven l'encontre. L'actuació de l'àrbitre va ser força discutida pel Vilafortuny, que va reclamar-li dos penals a favor. De fet, l'equip cambrilenc ha impugnat el partit al comitè de competició, que aquesta setmana haurà de donar la seva resposta. El Vilafortuny es manté en el tercer lloc de la classificació, i en la propera jornada rebrà la visita del Riudecols.

Bàsquet

La Salle Reus 68 - CB Cambrils 72

El primer equip del CB Cambrils va sumar aquest cap de setmana una important victòria a la pista de La Salle Reus. Els cambrilencs van iniciar el partit molt bé i van aconseguir un còmode avantatge que semblava suficient per endur-se el partit. No obstant, l'encontre no es va decidir fins al darrer quart, quan La Salle va aconseguir capgirar el marcador i posar-se per davant amb 12 punts d'avantatge. Tot i aquesta remuntada, el Cambrils va sobreposar-se i va tornar a retallar distàncies fins a tornar a posar-se per davant. Finalment, 68 a 72 i important victòria pel Cambrils.


Hoquei

CE Noia Freixenet - Cambrils CH (Suspès)

Aquest dissabte estava previst que es disputés el partit corresponent a la 14a jornada entre el CE Noia Freixenet i el Cambrils CH, però una errada en la designació de l'arbitratge va propiciar la suspensió del partit. La nova data per disputar l'encontre encara resta pendent de confirmació. El proper cap de setmana, el Cambrils visitarà la pista del Petromiralles Igualada HC, un equip que té els mateixos punts que el Cambrils, però amb dos partits més.

Futbol sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 5 - Móra d'Ebre 3

El Mediterrani va sumar una important victòria contra el Móra d'Ebre, en un partit molt irregular, però amb una major eficàcia de cara a porteria dels cambrilencs. A la fi del primer temps, els cambrilencs ja dominaven en el marcador per 2 a 1, amb gols de Carlos i Jordi Gibert. En la represa, el Mediterrani ampliava distàncies amb dos gols més obra de David Romero i Òscar, i això donava molta tranquil·litat a l'equip. No obstant, un nou gol i un doble penal a favor dels visitants posaven el 4 a 3 en el marcador a falta de 10 minuts pel final del partit. Finalment, un gol de picardia d'Òscar al treure una falta va significar el 5 a 3 definitiu. El proper partit del Mediterrani serà contra el Legna Reus.

Per altra banda, el juvenil del Mediterrani va caure contundentment a la pista del Salou FS per 7 a 2.

Comenta aquest article