El Marina goleja el Porrera per 5 a 0 en un partit ajornat que es va disputar ahir a l'Estadi municipal

El Marina va jugar ahir al vespre a l'Estadi Municipal de futbol un partit que tenia ajornat contra el Porrera. L'equip cambrilenc va vèncer amb contundència per 5 a 0, a un fluix rival que no va tenir opcions en cap moment per endur-se la victòria. A la mitja part, el Marina ja guanyava per 2 a 0 amb dos gols obra de Jordi, un d'aquests de penal. En la represa, l'equip cambrilenc va acabar d'arrodonir la golejada amb tres gols més de Ricki, Einer i Gerard.

Amb aquesta nova victòria, el Marina continua amb la bona ratxa de resultats i de bon joc i es manté en la part alta de la classificació. Actualment, la classificació està encapçalada pel Falset –que va com a líder destacat–, seguit de l'Almoster, La Pastoreta, el Vilafortuny –com a quart classificat i el Marina, que se situa cinquè a només un punt del Vilafortuny, i a set punts del Falset.