Esports

El fort temporal de vent obliga a ajornar els partits del Cambrils, del Marina, del Vilafortuny i del Cambrils d'hoquei

Per Redacció

Aspecte dels nous camps de futbol ahir a la tarda, amb els suports de les xarxes de protecció caigudes damunt del bar

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils - Canyelles (Ajornat)

El partit que havia de jugar el Cambrils contra el Canyelles a l'Estadi Municipal de Futbol es va ajornar a causa del fort vent que ha bufat durant tot el cap de setmana. El proper cap de setmana, el Cambrils es desplaçarà al camp del Guissona, últim classificat de la lliga.

Primera Territorial

Jesús Catalònia 1 - CF Oleastrum 1

L'Oleastrum va treure un empat de la seva visita al camp del Jesús Catalònia, actualment tercer classificat de la lliga. En el minut 33 de joc, els cambrilencs es van avançar en el marcador amb un gol obra de Solà. Tot i això, quan l'Oleastrum ja tenia la victòria a la butxaca, els locals van posar la igualada en el marcador en el minut 94 de joc. Amb aquest punt, l'Oleastrum se situa en el penúltim lloc de la classificació. El proper cap de setmana, l'Oleastrum rebrà la visita del Remolins Bítem.

Tercera Territorial

Castellvell - Marina (Ajornat)

Vilafortuny - Riudecols (Ajornat)

El Marina i el Vilafortuny tampoc van poder jugar els seus respectius partits a causa del fort temporal de vent d'aquest passat cap de setmana. En la propera jornada, el Marina rebrà la visita del Falset –líder de la lliga–, mentre que el Vilafortuny es desplaçarà al camp del Montbrió.

Bàsquet

CB Sitges 86 - CB Cambrils 73

L'equip sènior A del CB Cambrils va desplaçar-se fins a Sitges aquest passat dissabte. Després de dues victòries consecutives, l'equip cambrilenc tenia una bona oportunitat per sumar una nova victòria davant d'un rival assequible. El partit va iniciar-se molt igualat per ambdues bandes, però a la mitja part, els locals ja portaven un lleuger avantatge. En el tercer període, els cambrilencs van retallar distàncies, però els triples dels locals van tornar a posar distàncies en el marcador. En el darrer quart, el joc va ser molt igualat, però els locals van saber mantenir la renda aconseguida.

Hoquei

Petromiralles Igualada HC - Cambrils CH (Ajornat)

Aquest darrer cap de setmana estava previst que es disputés la 15a jornada de lliga de la 1a Catalana d'hoquei patins. El Cambrils CH havia de visitar la pista del Petromiralles Igualada HC, però
la Federació de Patinatge, així com d’altres Federacions esportives, seguint les indicacions de la Secretaria de l'Esport, van suspendre la celebració de tots aquells partits que s’havien de disputar durant la jornada de dissabte, mentre estigués activada la situació d'alerta pel fort vent, per tal d'evitar desplaçaments per carretera i evitar situacions de risc, tal i com recomanaven les autoritats de Protecció Civil.
La celebració de tots els partits ajornats s’hauran de disputar en una propera data, encara sense determinar. El proper divendres 30 de gener a les 22:00 hores, el Cambrils CH s’enfrontarà al HC Palau de Plegamans al Palau Municipal de Cambrils, en un partit ajornat corresponent a la 10a jornada.
D’altra, el dissabte 31 de gener, a les 21:30 hores, el Cambrils rebrà al Palau Municipal d’Esports al Pla HC en partit corresponent a la 16a jornada de lliga.

Comenta aquest article