Esports

El Cambrils, l'Oleastrum i el Vilafortuny no passen de l'empat aquest cap de setmana

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Guissona 0 - FC Cambrils 0

El Cambrils va aconseguir un empat sense gols al camp del Guissona, el cuer de la classificació. El partit va tenir un marcat caràcter defensiu, amb poques oportunitats de gol per part de tots dos equips. Amb aquest resultat el Cambrils continua al mig de la classificació amb 24 punts.
La propera jornada el Cambrils rep el Santfeliuenc, el tercer classificat.

Un jugador de l'Oleastrum disputant una pilota a un jugador del Guissona

Primera Territorial


CF Oleastrum 2 - Remolins Bítem 2

Partit força intens el que es va disputar ahir al matí al nou estadi municipal. El Remolins es va avançar al marcador al minut 19 de la primera part i 10 minuts desprès l'Oleastrum empatava al transformar Archi un penal comès a Llobet. A la segona part l'Oleastrum va tornar a marcar mitjançant Àlex, en jugada personal. Poc després va venir el gol de l'empat en una jugada polèmica i molt protestada pels jugadors locals ja que el porter de l'Oleastrum Clavé, havia estat una bona part de la jugada estirat a terra després d'una topada. L'àrbitre no va aturar el joc i els visitants van marcar aprofitant aquests moments de desconcert. Això va fer augmentar la pressió entre els dos equips i va provocar moments de tensió entre les dues banquetes.
La propera setmana l'Oleastrum visita el camp del Gandesa.

Tercera Territorial

Montbrió 1 - Vilafortuny 1

El Vilafortuny es va avançar al marcador, al minut 50, amb un gol de Mariano. Quan ja gairebé tenia els tres punts al sarró, el Montbrió va aconseguir el gol de l'empat al minut 89, al transformar un penal.
La propera setmana el Vilafortuny s'enfronta a La Pastoreta.

Un moment del partit disputat al Palau Municipal d'Esports entre el CB Cambrils i el Cantaires de Tortosa

Bàsquet


Tercera Catalana - Sènior masculí

CB Cambrils 48 - Cantaires de Tortosa 50

Oportunitat  perduda de sumar punts en el partit disputat aquest passat dissabte davant el Cantaires de Tortosa. Els cambrilencs van començar el partit molt desencertats durant el primer quart de partit. En els següents períodes els locals van anar remuntant i es van col·locar amb opcions de victòria posant-se, fins i tot, al capdavant del marcador. Tot i això, el final de partit es va complicar i els cambrilencs van acabar perdent per dos punts.
La propera setmana el Cambrils jugarà a la pista del Nàstic Martí Franquès.

Hoquei

Cambrils CH 0 - HC Palau de Plegamans 2

El passat divendres, el Cambrils CH rebia la visita del HC Palau de Plegamans, en partit ajornat de la 10a jornada. Un partit que a priori no es presentava complicat, va acabar sent un mal de cap pels de casa. D'una banda, el poc encert de cara a porteria, i de l'altra la falta de bon joc i la duresa dels dos equips va marcar la tònica del partit. El marcador es va inaugurar a cinc minuts del final de la primera part i va ser el resultat d'una jugada aïllada dels visitants que van saber resoldre al seu favor. Amb el resultat de 0 a 1 es va arribar a la mitja part. La segona part va seguir amb la mateixa línia que la primera, i ni el joc, ni l'encert de cara a porteria va millorar. A deu minuts del final del partit, els visitants van ampliar l'avantatge amb el 0 a 2, resultat amb que es va arribar al final del partit. Un partit per oblidar.

Un moment del partit al Palau Municipal d'Esports entre el Cambrils CH i el HC Pla

Cambrils CH 4 - HC Pla 1


Si divendres, el Cambrils mostrava la creu, el dissabte va sortit a la pista del Palau Municipal d'Esports amb la lliçó apresa, i no es va deixar sorprendre pel HC Pla.
Des de l'inici del partit, els locals van agafar la iniciativa del joc i del marcador, i només començar, el júnior August Villamayor va fer pujar el 1 a 0 en el marcador, avantatge que va ser neutralitzat pel Pla (1-1) al minut 10. Però els locals no van tirar la tovallola, i quatre minuts més tard es van avançar novament en el marcador amb un gol del local Jordi Franch (2 a 1), resultat amb el què es va arribar a la mitja part. La represa del partit va continuar amb la iniciativa dels local, i fruit d'aquesta va arribar el 3 a 1, obra novament de Jordi Franch al transformar un penal. El gol va esperonar al HC Pla que va intensificar el seu joc i la pressió, però no va tenir recompensa, sinó al contrari, perquè a quatre minuts del final de partit, novament Jordi Franch en una jugada individual va fer pujar el 4 a 1 definitiu.
Després d'aquest cap de setmana, el Cambrils ocupa l'11a posició amb 19 punts i dos partits ajornats, i tot i sumar 3 punts, perd l'oportunitat de posar més distàncies entre els seus immediats perseguidors a la
classificació.
La propera jornada, el Cambrils CH visitarà la pista del HC Setmenat, un equip que es troba a un punt de les places d'ascens, un difícil contrincant per intentar millorar la imatge d'aquesta primera volta de la lliga.

Futbol sala

CFS Mediterrani-G.Sirvent 5 - La Pobla de Mafumet FS 3

El Mediterrani no va poder certificar la victòria davant d'un equip inferior, fins a falta de cinc minuts per acabar el partit. Tot i que l'equip cambrilenc es va posar amb un 5 a 1 en el marcador, dos gols de La Pobla de Mafumet van propiciar les errades i els nervis en el joc del Mediterrani. No obstant, es va poder mantenir la renda de gols i endur-se el partit.
Després d'aquest partit, s'iniciarà la segona volta del campionat, amb partits decisius en els què el Mediterrani haurà de sumar tots els punts possibles per mantenir la categoria.

Handbol

CH Sant Llorenç 24 - CH Cambrils 29
 
L'equip sènior del Club Handbol Cambrils va desplaçar-se dissabte a la tarda a Sant Feliu de Llobregat, per disputar l'encontre que l'enfrontava al líder. Els cambrilencs van disputar un encontre molt complert i van superar els locals clarament. Ara se situen tercers en la classificació, tot i que tenen tres partits pendents de disputar, que els permetrien arribar a col·locar-se líders.
La primera meitat, va començar força igualada i cap dels dos equips podia agafar distàncies en el marcador fins que la defensa visitant i el seu porter van entrar en joc. Així en els últims minuts abans del descans un parcial de 2 a 8 a favor dels cambrilencs deixava el marcador en un clar 9 a 15 al descans. A l'inici del segon temps, els locals van sortir més concentrats i fent gala d’un joc molt ràpid van aproximar-se fins a dos gols (16-18), però el Cambrils va reaccionar i, recolzats en la gran defensa i en l’actuació dels porters, van tornar a estirar el marcador aconseguint una màxima renda de vuit gols (18-26). En els últims minuts, la forta pressió local i algunes decisions arbitrals discutides van retallar la diferència fins al 24 a 29 final.
La propera setmana el CH Cambrils viatjarà fins a Cerdanyola, amb l’objectiu d’aconseguir un nou triomf que l’apropi al capdavant de la classificació.

Comenta aquest article