Informació general

L'Escola d'Hoteleria i Turisme ha organitzat, per segon any consecutiu, el curs de sumillers

Per Redacció



M. Carme Duch, la directora, i Miquel J. Rius, secretari d'UVITA, signant el conveni
El passat dimecres 28 de gener a la tarda va tenir lloc l'acte de cloenda del curs de sumillers que per segon any consecutiu ha estat organitzat per l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, amb el patrocini i coordinació de la Unió Vinícola de les Comarques de Tarragona (UVITA) i el suport dels Consells Reguladors de les Denominacions d'Origen (DO) que tenen presència a les comarques tarragonines.

L'Escola, segons afirma la seva directora —M. Carme Duch— "com és prou reconegut, s'ha convertit en un punt de referència tant en el camp de la formació, com en el gastronòmic. Així també, aquest curs s'està consolidant com a un punt de referència entre el sector vinícola que requereix de bons prescriptors i la professió de sumiller, que en els darrers anys ha adquirit un notori protagonisme ja que és la figura que fa d'enllaç entre l'elaborador i el consumidor".

El 'Restaurant pedagògic' de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, obert al públic en dies feiners, ha facilitat i ofert —durant la setmana següent a la intervenció de cada DO— material promocional de la mateixa i ha recomanat els seus vins a la seva carta. "La bona qualitat de les menges ha harmonitzat perfectament amb l’alta gamma de vins que s’hi han anat oferint", manifesta Duch. En el decurs de l’acte de cloenda, els 15 alumnes van rebre un diploma que acredita la seva participació.

Comenta aquest article