L'Escola d'Hoteleria i Turisme ha organitzat, per segon any consecutiu, el curs de sumillers
![]() | |
M. Carme Duch, la directora, i Miquel J. Rius, secretari d'UVITA, signant el conveni |
L'Escola, segons afirma la seva directora M. Carme Duch "com és prou reconegut, s'ha convertit en un punt de referència tant en el camp de la formació, com en el gastronòmic. Així també, aquest curs s'està consolidant com a un punt de referència entre el sector vinícola que requereix de bons prescriptors i la professió de sumiller, que en els darrers anys ha adquirit un notori protagonisme ja que és la figura que fa d'enllaç entre l'elaborador i el consumidor".
El 'Restaurant pedagògic' de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, obert al públic en dies feiners, ha facilitat i ofert durant la setmana següent a la intervenció de cada DO material promocional de la mateixa i ha recomanat els seus vins a la seva carta. "La bona qualitat de les menges ha harmonitzat perfectament amb lalta gamma de vins que shi han anat oferint", manifesta Duch. En el decurs de lacte de cloenda, els 15 alumnes van rebre un diploma que acredita la seva participació.