Esports

Mal cap de setmana pels equips cambrilencs, amb derrota pel Cambrils i empats per l'Oleastrum i el Vilafortuny

Per Redacció

Rematada d'un còrner, sense conseqüències en el marcador, en el partit d'ahir disputat entre el Cambrils i el Santfeliuenc al nou Estadi Municipal de Futbol

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 0 - Santfeliuenc 1

El Cambrils va ser incapaç de marcar cap gol al Santfeliuenc, tot i que l'equip visitant va jugar tota la segona part amb un jugador menys. Durant la primera part el Cambrils va jugar a favor del vent, circumstància que no va ser aprofitada pel conjunt local ja que va disposar de ben poques ocasions de gol. El Santfeliuenc sí que va saber aprofitar la seva oportunitat per emportar-se els tres punts en joc.
La propera setmana el Cambrils jugarà al camp del Sant Ildefons.

Primera Territorial

Gandesa 0 - CF Oleastrum 0

L'Oleastrum va plantar cara al Gandesa, el tercer classificat, i va aconseguir un punt en aquest difícil desplaçament. L'equip cambrilenc es va mostrar com un bloc sòlid i afronta la competició amb esperances de sortir dels llocs de descens.
La propera setmana l'Oleastrum rep l'Aldeana.


Tercera Territorial

Vilafortuny 2 - La Pastoreta 2

El Vilafortuny va sumar un empat a casa contra La Pastoreta, un equip que actualment està situat en el segon lloc de la classificació. El Vilafortuny va avançar-se en el marcador en la primera part amb un gol de Xavi Alcaraz, tot i que La Pastoreta va capgirar el marcador i es va posar amb un 1 a 2 favorable. Finalment, el Vilafortuny va poder empatar a 2 amb un gol de Suli, i va poder sumar un empat, tot i que es va merèixer més. Amb aquest empat, els cambrilencs se situen en el quart lloc de la classificació de Tercera Territorial, a deu punts del primer classificat que és el Falset.
La propera setmana, el Vilafortuny es desplaçarà fins al camp del Mont-roig del Camp.
D'altra banda, el Marina no ha jugat aquest cap de setmana

Bàsquet

Sènior masculí A

Nàstic 73 - CB Cambrils 59

L’equip sènior masculí A del CB Cambrils no aixeca cap, i aquest cap de setmana va tornar a perdre contra el Nàstic de Tarragona per 73 a 59. Els cambrilencs van tornar a perdre en camp contrari, contra el 5è classificat, i continua la mala ratxa de resultats. Amb aquesta nova derrota ja n’acumulen deu, per vuit victòries aconseguides. El CB Cambrils se situa en el setè lloc de la classificació del grup quart de Tercera Catalana.


Hoquei

HC Setmenat 9 - Cambrils CH 6

El Cambrils CH, tot i marcar 6 gols en la seva visita a Setmenat, no va poder guanyar un partit, que a la mitja part estava igualat en el marcador. El Cambrils es va avançar al marcador per 0-1, obra de Joan Recasens "Romario", però no van trigar gaire els locals en capgirar el marcador. I no va ser fins al final de la primera part, que el Cambrils amb dos gols de Xavi Caparròs "Capi" va neutralitzar la diferència, arribant a la mitja amb un empatat a 3.
La represa de la segona part va ser de clar domini local, i això es va traduir amb el 6-3 que reflectia el marcador. A partir d'aquest moment, el Cambrils va anar sempre a remolc dels locals. Si el Cambrils feia pujar el quart gol, obra de Xavi Caparròs, el Setmenat responia amb dos gols més (8-4).
En aquest desconcert de gols van venir el 5è i el 6è del Cambrils, que a 3 minuts del final del partit va deixar el marcador en un ajustat 8-6, però a 21 segons del final, el HC Setmenat va anotar el definitiu 9 a  6.
Després d'aquesta jornada, amb la qual finalitza la primera volta de la lliga, el Cambrils perd una posició en la classificació, pendent dels dos partits que té ajornats. El proper dissabte, el Cambrils tornarà a jugar lluny de casa, contra l'Enderrocs Civit CH Juneda, equip que el precedeix a la classificació amb un punt més.


Handbol

Sènior masculí

H Cerdanyola 22 - CH Cambrils 31
 
Nova victòria de l’equip sènior masculí del Cambrils, que visitava aquest dissabte a la tarda la pista del Cerdanyola, un rival complicat.
El partit va començar amb igualtat i durant els primers vint minuts, cap dels dos equips aconseguia posar distàncies al marcador. Els desajustos en defensa i les errades en atac, impedien als cambrilencs obrir forat, però un parell de decisions arbitrals més que discutibles van deixar el Cambrils amb només tres jugadors de pista i el porter durant uns minuts. Això va provocar la reacció que els feia falta i llavors un parcial favorable els va posar amb cinc gols d'avantatge poc abans del descans. Finalment però, s’hi va arribar amb un resultat de 13-16.
La segona part va tornar a començar amb falta d’encert en atac, però poc a poc, la bona labor de la defensa i els porters cambrilencs van deixar els locals sense opcions de victòria i la renda es va anar fent més amplia, fins a un màxim avantatge de deu gols. Al final, minuts per a tots els jugadors i una renda de nou gols. La setena victòria cambrilenca de vuit partits jugats, fa que l’equip ascendeixi fins a la segona posició de la classificació. El proper dissabte 14 de febrer, rebran la visita de l‘OAR Gràcia de Sabadell, a les 7 de la tarda al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

Sènior

CFS Mediterrani G. Sirvent 0 - La Pineda FS 2


Derrota immerescuda pel Mediterrani que va jugar molt millor que La Pineda FS i va disposar de moltes ocasions clares de gol. No obstant, els pals i el porter visitant van fer que el Mediterrani no pogués materialitzar cap ocasió. Els visitants van tenir la sort de cara, i van saber treure profit dels dos gols marcats.

Juvenil

CFS Mediterrani Cambrils 6 - Roquetes FS 2

Còmoda victòria pel juvenil del Mediterrani. Amb aquesta victòria, i si guanya la propera jornada a l'Amposta, l'equip juvenil podria jugar el play off d'ascens.


Escacs

Campionat de Catalunya per equips

Aquest passat diumenge 8 de febrer es va disputar el campionat de Catalunya per equips. En la categoria preferent, el Cambrils "A" va guanyar amb claredat el Masroig amb un resultat de 0,5 a 9,5 punts. En el grup II de Primera, el Cambrils "B" va empatar a 4 contra el Vila-seca "B"; mentre que també en el grup II de Primer, el Cambrils "C" –amb baixes importants– va perdre a Santa Coloma de Queralt per un resultat de 6,5 a 1,1 punts.

Comenta aquest article