Informació general

L'Ajuntament dotarà 20 ajudes de 1.000 euros a empreses per fomentar la contractació de personal jove

Per Redacció

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils engega el programa 'Valor jove, valor segur', amb el que es consolida el Projecte de Foment de l’Ocupació Juvenil estable i de qualitat, i que pretén fomentar que empresaris, autònoms i caps de personal "estalviïn" contractant personal jove.

La dotació de 20 ajudes, de 1000 euros cadascuna, van dirigides a empreses i autònoms per tal de promoure, per una banda, l'ús de la contractació indefinida a través de la conversió de llocs de treball de treballadors i treballadores joves (de 16 a 29 anys) que avui són temporals en fixos; així com crear nous llocs de treball fixos i fixos-discontinus. I per l'altra banda, impulsar la millora de la qualitat de l'ocupació, per tal d'afavorir la contractació qualificada dels joves.

Segons l'Àrea de Joventut, la contractació estable comporta beneficis per la pròpia empresa, en tant que, afavoreix la implicació de la plantilla; serveix per retenir el talent; rendibilitza la formació dels treballadors i treballadores: possibilitat d'acollir-se a les bonificacions de la quota empresarial de la Seguretat Social; i també es redueix la sinistralitat per una major experiència en les seves ocupacions.

Comenta aquest article