Esports

Les patinadores del Club Patí Cambrils aconsegueixen tres primers llocs en el I Trofeu de debutants 2009

Per Redacció

 
 
A dalt, d'esquerra a dreta darrere: Mireia Guinjoan (entrenadora), Mireia Villas, Laia Plana, Cristina Pérez i Montserrat Rius. Davant, Oradis Casado i Alba Muñoz. A sota, d'esquerra a dreta: Judit Vicente (entrenadora), Nerea Mestre, Sheila Hurtado, Marina Fornós, Rebeca Franqueza, Claudia González i Andrea Márquez.
Aquest passat cap de setmana, 16 patinadores debutants del Club Patí Cambrils van participar en el I Trofeu de debutants de 2009 celebrat a Amposta, i que va reunir tots els clubs de la demarcació de Tarragona.

Les patinadores cambrilenques van obtenir molts bons resultats: en el nivell A en la categoria de més de 13 anys Marina Fornós va quedar tercera; Nerea Mestre va quedar sisena; Andrea Márquez va ser setena; Emilia Arias va ser desena; Rebeca Franqueza va quedar en la dotzena posició; Claudia González va quedar en la quinzena posició i Laia Muñoz va ser vintena. En la categoria d'11 i 12 anys, Laia Plana va quedar quarta; Mireia Villas va ser vuitena; Oradis Casado va quedar en la catorzena posició; Montse Rius va ser setzena i Cristina Pérez va ser la divuitena. En la categoria d'entre 9 i 10 anys, Alba Muñoz va aconseguir la primera posició. En el nivell B, en la categoria d'11 i 12 anys, Marta Cedó va quedar primera; en la categoria de 10 i 11 anys, Lorena Camacho va quedar sisena, mentre que Paula Corpas va ser setena. En la categoria de fins a 8 anys, Sheila Hurtado també va aconseguir la primera posició.

Al mateix temps, Marina Fornós també va superar la prova de certificat. Amb aquesta patinadora, el Club Patí Cambrils incrementa el nombre de patinadores en categoria oficial reconeguda per la Federació Catalana de Patinatge.

Participació al campionat de Catalunya de Xous

D'altra banda, el cap de setmana del 7 i 8 de febrer, les patinadores del Club Patí Cambrils es van desplaçar a Girona, al pavelló de Fontajau, per participar en el campionat de Catalunya de Xous 2009. L'equip cambrilenc va participar amb dues coreografies: "Themis, la justícia grega", que va competir en la categoria de grups petis, i va quedar en l'onzena posició, i la coreografia "Fem una partida?" que va competir en la modalitat cadet i va classificar-se en la cinquena posició.

Comenta aquest article