Esports

Els vogadors Vent d'Estrop comencen l'any amb nova junta directiva

Per Redacció

Diversos membres de l'associació esportiva van participar a la festa major de l'Ametlla de Mar

El passat 18 de desembre del 2008 va tenir lloc, a la sala d'actes de la Confraria de Pescadors de Cambrils, l'assemblea extraordinària de l'associació Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils. Una gran representació de socis, de prop de 75 persones, van aplaudir l'evolució de l'entitat esportiva des dels seus inicis l'any 2004 fins a l''actualitat. La junta sortint va presentar la memòria d'activitats esportives i de lleure de l'any 2008, la memòria econòmica, i com a novetat va presentar la web del club: http://www.ventdestrop.com/

El viceprecident, Leandre Garcia, va dirigir unes paraules d'agraïment al president —Josep Pijoan— i al seu equip pel treball fet al capdavant de l'entitat durant aquests 4 anys. Alhora, va presentar la nova junta directiva, que estarà presidida per José Luis Fosch Gavaldà –Ximo-; com a vicepresdent continua Leandre Garcia; la secretària, Pilar Ariño; i tresorer, Estanis Sarrà. Les vocals estan representades per Míriam Espolet, Paco Bretón , Dani Milán, Josep Ramón Mèlich, Josep Oliva, Carles Anguera, Jaume Assens i Juan Carlos Delgado.

Entre els objectius que ara es planteja el club hi ha "crear una base prou sòlida per garantir l'estabilitat i perdurabilitat del club", que es pretén assolir fent arribar el rem a tots els escolars del municipi i potenciar les categories base (infantil, cadet i juvenil) per garantir una estructura de vogadors a mig i llarg termini. Durant el 2008 membres del club van començar a fer formació i ja es conta amb 4 monitors de rem titulats. També té marcat com objectiu donar continuïtat a la vessant socio-cultural que caracteritza el club, com participar en la vida associativa del municipi, organitzar les tradicionals regates per Sant Pere, sortir a la processó de la Verge del Carme, fer tallers en les Jornades Gastronòmiques, participar activament de la Fira marítima, etc. A més, també s'estan fent gestions per realitzar sessions de rem adaptat i oferir la possibilitat a l'associació de discapacitats psíquics Gripau Blau, entre d'altres, de fer sessions relacionades amb el rem.

L'entitat ofereix la possibilitat a qualsevol ciutadà de Cambrils de conèixer el rem de mar. Tots els divendres a les 20 hores, al Mollet del Rec, hi ha grups per iniciar-se en aquesta modalitat.

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils participen a la festa major de l'Atmella de Mar

El passat dissabte 31 de gener, l'associació esportiva Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils va participar en la jornada de festa major de l'Ametlla de Mar. Concretament dues tripulacions, absolut masculí i femení, que van fer regates de 100 i 500 metres respectivament.

En la categoria absolut masculí els resultats van ser: en primer lloc Palamós, en segon lloc Sant Carles de la Ràpita i, en tercer lloc Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils. En la categoria absolut femenina els resultats van ser: en primer lloc l'equip cambrilenc i en segon lloc el local, l'Ametlla de Mar.

En acabar les regates, els participants van assistir a un berenar al pavelló esportiu on es van repartir els trofeus.



L'equip masculí de l'associació va competir amb diversos municipis, entre ells els locals

Comenta aquest article