Informació general

El fiscal demana 26 anys i mig de presó per l'home que va assassinar la seva parella al seu domicili de la Llosa

Per Redacció

Aquest és el domicili de la Llosa en el que l'home de 31 anys va assassinar la seva parella, de 27

La fiscalia de Tarragona demana 26 anys i mig de presó per l'home que va assassinar a ganivetades a la seva parella en un domicili de Cambrils, situat a la Llosa, el passat 25 d'agost de 2007. La jove Maria Alba A.P., de 27 anys i de nacionalitat brasilera, va morir a causa de les ganivetades que li va propinar per tot el cos Edson C.C., també brasiler i de 31 anys. L'acusat es trobava a Espanya il·legalment, no tenia antecedents i mantenia aquesta relació amb la jove des de feia 6 anys, tot i que estaven al país des de 2005.

El presumpte assassí de la jove es va dirigir a la comissaria de la Policia Local de Cambrils entorn a tres quarts d'una de la matinada per confessar el crim. Immediatament, efectius de la Guàrdia Civil van desplaçar-se a la vivenda, on van trobar el cos de la noia sense vida a la banyera, i amb diverses ferides d'arma blanca. Al mateix domicili també hi van trobar dormint al fill de la parella, de 7 anys d'edat, que va ser entregat a la seva àvia.

El fiscal destaca que la jove ja havia patit anteriorment agressions, insults i amenaces, però mai havia denunciat per por. També, manifesta que alguns membres de la família havien declarat que en diverses ocasions havien vist com l'acusat amenaçava de mort a Maria Alba i com presentava alguns signes d'haver estat maltractada.

Una pena de 26 anys

El fiscal demana una pena de 22 anys i mig de presó pel delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament. A més, demana un any de presó pel delicte de lesions en l'àmbit familiar i 3 més pel delicte de violència habitual física i psicològica. La fiscalia també demana que a l'acusat se li prohibeixi apropar-se a menys de 500 metres del seu fill i la família de la víctima i comunicar-se amb ells durant un període de 30 anys. Finalment, demana que l'home indemnitzi econòmicament el fill i la mare de la jove assassinada.

Comenta aquest article