Informació general

L'ocupació hotelera del 2008 a la Cambrils, Salou i la Pineda assoleix el 72%

Per Redacció

Imatge de la Setmana Santa de 2008, amb el passeig Marítim ple de gent

L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda qualifica de "molt bons" els resultats de l'ocupació hotelera total acumulada durant l'any 2008, que ha arribat al 72%. L'any 2007, aquesta mateixa dada de la mitjana acumulada va ser del 76%. Segons ha indicat el vicepresident de l'associació, Joan Antoni Padró, "tal com va anar desenvolupant-se la temporada passada, ja prevèiem que els resultats estarien lleugerament per sota dels de l'any anterior, però tot i això, podem dir que un 72% és un resultat molt bo".

Segons Joan Antoni Padró, "la xifra d'ocupació mitjana total, comptant l'obertura i el tancament dels hotels, que sempre comporta bastants dies amb uns índex d'ocupació baixos, es pot considerar molt satisfactòria, encara que la del 2007 va ser lleugerament millor". La diferència entre un any i l’altre es pot atribuir, en part, "a la sensació de crisi que ja existia a finals de 2008, però també a que la distribució dels ponts festius, sobretot durant la temporada baixa, no va ser tan favorable com ho havia estat l'any 2007".

La mitjana d'estada a la Costa Daurada central al 2008 va ser de 4,4 nits, mentre que al 2007 va ser de 4,2. La procedència dels turistes l'any passat va ser de l’Estat espanyol, en un 47% i el 53% de l'estranger, amb una majoria clara de visitants procedents de terres britàniques.

Comenta aquest article