El regatista cambrilenc Mon Cañellas aconsegueix el sisè lloc en la KABB Trophy Palamós 2009

Imatge de la regata disputada a Palamós

El regatista del CN Cambrils Mon Cañellas va aconseguir el sisè lloc en la classificació general de la KABB Trophy Palamós 2009. La KABB Trophy Palamós és una de les regates internacionals més importants del circuit europeu de la classe optimist.

En aquesta edició s'hi van reunir més de 350 embarcacions provinents de 27 països, i al llarg de tres dies de regates es van poder disputar sis proves en condicions de vent molt variables. El regatista de Cambrils es va convertir en una de les revelacions del campionat al aconseguir la victòria en la segona prova del primer dia i un desè lloc que el va situar entre els deus primers de la classificació. Al dia següent va confirmar les bones sensacions i va aconseguir un onzè, un quart i un onzè lloc consolidant-se en el sisè lloc de la classificació general. L'últim dia de competició només es va poder disputar una prova en condicions de vent molt inestables i en la què Mon va ser desqualificat per una sortida prematura.

Aquest bon resultat confirma la progressió que està tenint el regatista cambrilenc i que l'han portat a consolidar-se com un dels millors regatistes de Catalunya aquesta temporada. El sisè lloc en la regata de Palamós –tercer espanyol– també fa pensar en què pugui obtenir bons resultats en el campionat i en el copa d'Espanya d'optimist, que li donarien la classificació pel campionat d'Europa i del món, sempre i quant estigui entre els deu primers de les dues regates estatals.