Victòries del Cambrils, el Vilafortuny i el Marina en els partits de recuperació d'aquest cap de setmana

Jugada d'atac del Cambrils en el partit disputat aquest passat dissabte contra el Canyelles, al nou estadi municipal

Territorial Preferent

FC Cambrils 3 - Canyelles 1

El Cambrils va sortir molt mentalitzat en el partit que va disputar aquest passat dissabte a la tarda davant del Canyelles que li va endossar tres gols a la primera part. El primer gol va ser obra de Martorell i els altres dos de Pedro. A la segona part el Canyelles va escurçar distàncies i va marcar un gol. Aquesta victòria és molt important de cara a donar tranquil·litat a l'equip i situar-se a la zona mitjana de la classificació.
La propera setmana el Cambrils rep el Barceloneta al nou Estadi Municipal de Futbol.

Tercera Territorial

Vilafortuny 3 - Riudecols 1

El Vilafortuny va sumar aquest cap de setmana una important victòria contra el Riudecols, després d'una ratxa d'empats en la què l'equip no aconseguia endur-se els partits. Els visitants van avançar-se en el marcador, però el Vilafortuny no va rendir-se i va aconseguir la igualada amb un gol obra de Xavi Piqué. El Vilafortuny va seguir atacant i oferint un molt bon joc, fins que José va posar el 2 a 1 en el marcador. Abans de finalitzar el partit, el mateix José, va posar el definitiu 3 a 1 en el marcador.
El proper cap de setmana, el Vilafortuny rebrà a casa el Vandellòs.

Castellvell 1 - Marina 2

Remuntada del Marina als darrers compassos del partit. El Castellvell es va avançar al marcador al minut 10 de partit i no va ser fins a falta de 5 minuts per acabar el partit que el Marina va aconseguir el gol de l'empat, a càrrec de Chileno, i al darrer minut, el gol de la victòria, obra de Jordi. Cal dir que el Marina comptava amb nombroses baixes i només va anar a aquest desplaçament amb 12 jugadors.
La setmana vinent el Marina juga al camp de l'Almoster.