Informació general

Oriol Pujol es reuneix amb l'empresariat cambrilenc en un sopar organitzat pel grup municipal de CDC

Per Redacció

Oriol Pujol, en un moment del sopar realitzat a Cambrils

El passat 12 de febrer, una part del teixit empresarial cambrilenc va compartir taula amb el portaveu de CiU, Oriol Pujol, en un sopar organitzat pel grup municipal de CDC. El fill de l'expresident de la Generalitat de Catalunya es va prestar a respondre tots els comentaris i dubtes que se li van plantejar, la majoria dels quals relacionats amb l'actual crisi econòmica.

Qüestions com els impostos, la morositat o la disminució de les ventes van ser tractades a partir de les mesures que actualment s'estan proposant, tot i que Pujol va criticar la passivitat del govern de l'Estat dient que, "malgrat que sigui una crisi global, comptem amb marge de maniobra. Països com Alemanya o el Regne Unit estan actuant per intentar fer-hi front, mentre que Espanya espera que la solució els vingui donada de fora. Segurament apareixeran solucions també globals, però convé actuar per sortir de la crisi millor del com hi hem entrat".

Els empresaris cambrilencs també van mostrar-li un sentiment de desempar davant de l'administració, sentit-se sovint exclosos de les actuals mesures "anticrisi", pel fet de ser mitjanes o petites empreses. També es van queixar per la quantitat d'exigències que afecten els seus negocis, com les normatives de qualitat.

Comenta aquest article