Cultura

Un centenar d'alumnes participen en l'Aula de cinema del Festival Europeu de Curtmetratges

Per Redacció

Segueixen les activitats relacionades amb el Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus, i ahir va tenir lloc l'Aula de cinema, una sessió especial per a estudiants Batxillerat, Graus Mitjans i Graus Superiors.

L'activitat es va fer al Cinema Rambla de Cambrils i va comptar amb la participació d'un centenar d'alumnes de l'IES La Mar de la Frau, de la UEC (Unitat d'Escolarització Compartida), de l'Escola Taller i de l'IES Joan Guinjoan de Riudoms.

Durant la sessió es va fer la presentació del festival, es va explicar què és un curtmetratge, què és un festival i com funciona essent una plataforma de difusió pels nous creadors. També es va fer una petita introducció al món del cinema i de la producció cinematogràfica dels curts. Finalment, es van projectar una selecció de curts que participen al festival. D'altra banda, cal destacar que els alumnes, també tenen la possibilitat de continuar treballant posteriorment a classe aquesta sessió inicial, a través d'exercicis proposats als professors i seguint les pautes donades durant la sessió.

Comenta aquest article