Bons resultats pels equips cambrilencs, amb victòries pel FC Cambrils, el Vilafortuny, el Mediterrani i en bàsquet i handbol

Un moment del partit d'aquest diumenge del FC Cambrils contra el Barceloneta

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Barceloneta 0

El Cambrils va sumar aquest cap de setmana la seva segona victòria consecutiva de la temporada. Els locals van dominar el partit i van gaudir d'ocasions clares de gol, tot i que ambdós equips van marxar al descans amb l'inicial 0 a 0 en el marcador. En la represa, però, el Cambrils va animar-se i en el minut 61, Pedro va superar el porter rival amb una bona vaselina. L'equip barceloní va disposar d'alguna ocasió, però no van tenir gaire contundència de cara a porteria. En el minut 78, Jorge va posar el definitiu 2 a 0 en el marcador, després d'un fort xut que va col·lar-se per tota l'esquadra de la porteria. Amb aquesta victòria, el Cambrils se situa en el desè lloc de la classificació.
La propera jornada, el Cambrils visitarà el camp de El Catllar.

Primera Territorial

Alcanar 2 - CF Oleastrum 2

L'Oleastrum va treure un empat de la seva visita al camp de l'Alcanar. En el minut 20, els locals s'avançaven en el marcador, i amb aquest resultat es va arribar al descans. Cinc minuts després, l'Oleastrum aconseguia posar la igualada en el marcador amb un gol de Gastón. Només sis minuts després, l'Oleastrum va tornar a marcar amb un gol obra de Joel. Aquest gol va donar molta confiança a l'equip cambrilenc, tot i que finalment, els locals van aconseguir el gol de l'empat a cinc minuts pel final del partit. Aquest empat situa l'Oleastrum com l'avantpenúltim de la classificació.
La propera jornada, l'Oleastrum rep la visita de La Sénia.

Tercera Territorial

Vilafortuny 4 - Vandellós 3

Important victòria pel Vilafortuny en un partit amb molts gols. Amb aquests tres punts, l'equip cambrilenc es manté a la part alta de la classificació, ja que és tercer a sis punts del líder, el Falset.
La propera jornada, el Vilafortuny jugarà al camp del Salou.

Almoster 1 - Marina 1

Empat pel Marina en la seva visita al camp de l'Almoster. Els locals van avançar-se en el marcador en el minut 10 de partit, tot i que només cinc minuts després va arribar la resposta de l'equip cambrilenc, amb un gol de Rodrigo. Amb aquest resultat es va arribar al final de l'encontre, i repartiment de punts per ambdós equips. Amb aquest punt, el Marina se situa quart de la classificació.
La propera setmana, el Marina rebrà a casa la visita de les Borges del Camp.

Sènior masculí

AEC Collblanc-La Torrassa 56 - CB Cambrils 60

L'equip cambrilenc es va desplaçar aquest passat dissabte fins a Barcelona per disputar l'encontre d'aquesta jornada. Després d'uns partits, en els què l'equip no aconseguia la victòria; aquest cap de setmana el CBC va retrobar-se amb el bon joc i va endur-se el resultat amb un ajustat marcador.

Hoquei

Cambrils C.H. 0 - CP Pla de Santa Maria 3

El Cambrils C.H. torna a patir una nova derrota que el situa en una posició compromesa. Els primers minuts de partit van ser de domini local, gaudint de diverses ocasions de gol, amb varies pilotes al pal, però sense sort de cara a porteria. La poca fortuna del Cambrils va ser contrarestada per l’eficàcia del C.P. Pla de Santa Maria, que en dos forts tirs des de mig camp van fer pujar, primer el 0-1 amb un tir ajustat a l’escaire de la porteria de Lluís Libiano que no va poder fer res per aturar la bola (15’), i quatre minuts més tard, el 0-2 amb un altre fort tir que va sorprendre al porter local (20’). Amb aquest resultat es va arribar al descans. Amb el marcador encontra, la segona part havia de ser el moment perquè el Cambrils iniciés la remuntada, però novament un fort tir ajustat al pas esquerre de la porteria del Cambrils, va suposar el 0-3 (6’). Els minuts posterior van ser un intent desesperat dels de Tarragó per obrir el marcador local, però un plantejament seriós dels visitants i un bon treball del porter visitant, no va deixar masses oportunitats perquè el Cambrils pogués treure alguna cosa positiva.
Els visitants van poder augmentar el seu marcador, però no van aprofitar les dues oportunitats de què van disposar al fallar dues penes màximes i d’altres oportunitats que van  tenir. Per la seva part el Cambrils no va poder obrir la porteria del C.P. Pla de Sant Maria, tot i disposar de diverses ocasions de gol i d’un penal errat per Xavier Caparròs “Capi”. El Cambrils va posar les ganes i la il·lusió, i el Pla de Santa Maria els gols, amb aquesta circumstància es va arribar al final del partit amb el resultat de 0-3.
Dissabte vinent, el Cambrils visita la pista del C.P. Sitges, un rival directe per eludir les places de descens, i una de les poques oportunitats que tindrà el Cambrils per sumar els tres punts.

Handbol

3a Catalana sènior Masculí  Grup C

CH Cambrils 21 - CE Tortosa 21

CH Cambrils 34 - CE Vendrell 25

Cap de setmana intens per al sènior masculí del Club Handbol Cambrils, que va disputar dos partits en menys de 24 hores.
Divendres a la nit, s’enfrontava al Tortosa en un duel aplaçat de la novena jornada i dissabte jugava el seu partit de la jornada número quinze contra el Vendrell.
El partit de divendres contra el Tortosa, havia de tenir un clar color cambrilenc, però els de les terres de l’Ebre, van disputar un partit molt intens i van incomodar molt el ràpid joc local, que en cap moment va tenir el partit del tot controlat. Així, tot i disposar els locals de fins a cinc gols d’avantatge a la segona meitat, no van poder sentenciar l’encontre i en l’últim minut els visitants aconseguien posar la igualada en el marcador i fer infructuosa la última ofensiva dels cambrilencs. Així amb mal gust de boca, sortien els del Baix Camp, divendres a la nit, però disposats a arreglar-ho el dia següent.
Així dissabte, amb el Vendrell al davant, les coses van canviar. El partit era a priori més igualat que el del dia abans, però va acabar sent tot el contrari. Després d’un inici un xic irregular, els cambrilencs es van posar les piles i van començar a agafar distàncies, sis gols al descans, que semblaven sentenciar l’encontre i tot i que l’inici del segon temps no va ser brillant, els locals no van cometre el mateix error que el dia anterior i aquest cop si van alçar-se amb la victòria.
Després de la disputa d’aquests dos encontres els cambrilencs son tercers a la classificació i tenen molt aprop el passi a la fase d’ascens, ja que disposen de cinc punt d’avantatge respecte al quart classificat quan resten set partits per jugar i a més els cambrilencs tenen encara dos partits més aplaçats.
La setmana vinent els del Baix Camp, es desplaçaran fins a Sant Joan Despí on esperen sumar dos punts més.

C.F.S. Mediterrani G.Sirvent 5 - Vinyols FS 4

Tres punts d'or pel Mediterrani, que li donen una mica d'oxigen. La primera part va ser de domini clar pels locals, que es van aprofitar dels problemes defensius del Vinyols i va marcar tres gols seguits obra de David.
A la segona part, el Vinyols va sorprendre i va jugar tota la segona part amb porter-jugador, fer que va complicar molt les coses al Mediterrani. El Vinyols va escurçar distàncies, tot i que el Mediterrani va tornar a marcar gràcies a Óscar i Marce. Cal destacar la bona actuació del porter del Mediterrani.
El proper partit del Mediterrani serà el proper dissabte a Falset contra el Pradell.