Informació general

Es constitueix la Taula Comarcal de Participació Ciutadana del Baix Camp

Per Redacció

El Departament de Participació Ciutadana del Consell Comarcal del Baix Camp va realitzar el passat dimecres 25 de febrer, la primera reunió amb els municipis per impulsar la Taula Comarcal de Participació Ciutadana.

Aquesta Taula, formada per representants electes i professionals dels ajuntaments del Baix Camp ha de ser l'encarregada de definir les línies estratègiques d'actuació a nivell comarcal, amb la intenció de promoure i facilitar el desenvolupament d'experiències participades en l'àmbit local.

Un total de 28 responsables, tècnics i polítics de 18 dels 28 ajuntaments de la comarca del Baix Camp van assistir a la reunió. Concretament van participar-hi les poblacions de l'Albiol, l'Aleixar, Alforja, Almoster, Cambrils, Castellvell del Camp, Capafonts, Colldejou, Duesaigües, Maspujols, Mont-roig del Camp, Pratdip, Reus, Riudecols, la Selva del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet, Vilanova d’Escornalbou, Vinyols i els Arcs. Van excusar la seva absència els ajuntaments de Riudecanyes, Prades i Vilaplana.
 
També es va presentar "El Pregoner", una nova proposta de comunicació en format digital on recollir les notícies més destacades sobre el món de la participació ciutadana. Aquest recull es confeccionarà a través de les aportacions de tots els interessats en difondre notícies o experiències relacionades amb la participació.

Comenta aquest article