Informació general

Els Mossos d'Esquadra inicien una campanya per reduir els accidents a les carreteres del Camp Tarragona

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona van iniciar ahir, dia 2 de març i fins el 15 de març, un pla d'actuació destinat a reduir el nombre d'accidents en aquells trams d'alta sinistralitat de diverses carreteres del Camp de Tarragona.

El dispositiu està destinat a recordar als conductors la importància d'una conducció prudent i responsable, incrementar la percepció de vigilància dels usuaris de la via i reduir la indisciplina viària. El pla d'actuació es durà a terme en els següents punts: la TV-3142 entre els punts quilomètrics 1 i 7 entre Reus i Cambrils; l'N-240 entre Tarragona i els Garidells; la C-51 entre El Vendrell i Rodonyà; l'A-7 en el tram entre Vila-seca i Tarragona; la T-11 entre Reus i Tarragona; l'N-340 entre Creixell i l'Arboç i la travessera de Miami Platja d'aquesta mateixa via; la C-14 en els trams compreses entre Salou i Reus i Reus i Alcover i l'AP-7 entre Banyeres del Penedès i Tarragona.

Segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit, en aquest tram de l'AP-7 es van concentrar 215 accidents durant l'any passat; mentre que als dos trams la C-14 es van produir 144 sinistres. Els accidents en els dos trams de l'N-340 van ascendir a 181.

La campanya es tradueix en un increment de les patrulles logotipades pels trams afectats pel pla, així com també de les no uniformades, per tal de poder corregir possibles infraccions dels conductors.

Comenta aquest article