Esports

Dos equips cambrilencs participen al primer raid de la lliga d'Open Raids de Catalunya

Per Redacció

Aquest cap de setmana es va disputar el primer raid de la lliga d'Open Raids de Catalunya i el 'VII Raid Fred' va donar el tret de sortida a la temporada. El 'Cambrils Raid Team' va competir enviant dos equips per arrancar en bona forma l'any. La prova va començar puntualment a les 7.30 hores del matí del dissabte 28 des del pavelló esportiu de Castellterçol. Aquest raid d'un dia de durada va comptar amb deu sectors: BTT, cursa a peu, orientació urbana, ràpel, tirolina i proves especials, entre d'altres.

La jornada va ser llarga i dura, segons els cambrilencs, degut al quilometratge i la suma d'hores que els corredors van haver d'aguantar. Un dels equips del 'Cambrils Raid Team' format per Pep Nogués, Marc Costa i Joan Carles Santacruz, van anar en primera posició des de la primera hora de la cursa i van creuar la meta després de 10 hores i 15 minuts de cursa. No obstant, una errada en una prova especial va penalitzar l'equip amb dues hores i el va fer caure en vuitena posició, d'un total de 21 equips. Els cambrilencs ho consideren "una llàstima per l'equip de Cambrils després de tancar un raid quasi bé rodó, tant a nivell físic com d'orientació".

Per altra banda, l'equip format per Meritxell Vives, Antonio Martínez i Julio Lizaranzu, van haver d'abandonar després de 8 hores de cursa per problemes logístics i mecànics. El balanç d'aquest inici de temporada és positiu, segons han explicat, arrencant amb ganes i disposat a fer una molt bona temporada.

El 'Cambrils Raid Team' al cim del Toubkal, al Marroc

Dos membres de l'equip 'Raid Team' (corredors de raid d'esports d'aventura), Marc Costa i Víctor Fernández, van marxar ahir dilluns, 2 de març, a l'Atlas (Marroc) per intentar coronar el Toubkal, de 4.167 metres, el cim més alt de l'Atlas. Durant aquesta setmana també intentaran fer el cim del Toubkal oriental, de 4.030 metres, i el Imouzzer, de 4.010. En aquesta època de l'any les expectatives són de trobar força neu, un fet que pot accentuar l'esforç que suposa ascendir a aquestes alçades.

Segons manifesten els cambrilencs, l'expedició de sis dies serà un bon entrenament d'alçada per poder afrontar amb bones expectatives la temporada de raids i duatlons de muntanya, que tot just acaba de començar.

Comenta aquest article