Esports

El Club de Tir Olímpic de Cambrils participa en la primera fase del Campionat d'Espanya a Mollet del Vallès

Per Redacció



Instal·lacions de l'Escola de Policia de Mollet del Vallès, on es va realitzar la competició
El passat 1 de març de 2009 es va celebrar la primera fase del Campionat d'Espanya de tir amb pistola, calibre 9 mm, a les instal·lacions de l'Escola de Policia de Mollet del Vallès. En aquesta competició van participar diversos socis de l'entitat cambrilenca, com Lluís Maria Calderó Cabré, José Manuel Luengo Polonio, Francisco Javier Romero Millán, Jordi Garcia Penín, Francisco Cruz Molas i Joan Baptista Ferrando Massagué, aconseguint resultats satisfactoris.

La competició va transcórrer amb fluïdesa i normalitat, segons han explicat els cambrilencs, "propiciada tant per la actitud de tiradors i jutges, com per les magnífiques instal·lacions on es competia". Aquestes, van ser realitzades en motiu dels Jocs Olímpics del 92, part de les quals s'utilitzen per les federacions catalana i espanyola en diverses competicions oficials al llarg de l'any.

Aquestes instal·lacions, a banda d'utilitzar-se per l'esport, és on també es formen diversos cossos policials, incloent darrerament els Mossos d'Esquadra.

Comenta aquest article