Informació general

L'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i els Laboratoris DHU preparen una campanya informativa sobre les picades de medusa

Per Redacció



M. Eugènia Arbó i Álex Castilla, durant la signatura de l'acord, el passat 25 de febrer
L'Associació hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i els Laboratoris DHU Ibérica han signat recentment un acord de col·laboració, amb el qual els laboratoris col·laboraran en una campanya informativa i preventiva per evitar les molèsties provocades per les picades de medusa, de cara als propers mesos d'estiu.

Els Laboratoris DHU Ibérica editaran i divulgaran material informatiu que es distribuirà per les recepcions dels més de 80 hotels associats de les poblacions de Cambrils, Salou i La Pineda. També se'n farà ressò la revista Infoturist, una publicació especialitzada i destinada al turista que es distribueix en els establiments hotelers, en les oficines d'informació turística, en els càmpings, Port Aventura i també a l'aeroport de Reus.

La signatura de l'acord es va realitzar el passat 25 de febrer, i va anar a càrrec de la presidenta de l'Associació hotelera Salou-Cambrils-La Pineda –M. Eugènia Arbó– i el presentant dels Laboratoris DHU Ibérica, Álex Castilla.

Comenta aquest article