Esports

Victòries de l'Oleastrum, el Cambrils Club d'Hoquei i el Club de Handbol Cambrils aquest cap de setmana

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

El Catllar 1 - FC Cambrils 1

Empat en el derbi territorial en un partit que el Cambrils va plantejar amb ambició. Precisament el primer gol el va marcar el conjunt cambrilenc al minut 29 de partit mitjançant Pedro en una primera part en que el Cambrils va imposar el seu domini. El Catllar va empatar a la segona part i en els darrers compassos del partit va posar setge a la porteria cambrilenca acabant el partit en un repartiment de punts.
La propera setmana el Cambrils rep el Sitges, un equip que es troba un punt per sota a la classificació.

Imatge del partit disputat ahir a la tarda al nou estadi de futbol municipal entre l'Oleastrum i la Sénia

Primera Territorial


CF Oleastrum 2 - La Sénia 1

L'Oleastrum va aconseguir la tercera victòria de la temporada el dia del seu retorn a l'horari de tarda. L'equip cambrilenc va fer una gran primera part en la que va marcar els seus dos gols, el primer al minut 6 obra de Joel i el segon, al minut 37, obra d'Alejandro. La segona part va tenir un altre aspecte. La Sénia es va llençar més a l'atac i l'Oleastrum ja no va trenar cap més jugada de gol. El patiment va arribar als darrers minuts de partit en què l'àrbitre no es decidia a pitar el final i l'equip visitant aconseguia el seu gol. El porter de l'Oleastrum, Clavé, va tenir unes intervencions decisives per a salvar el resultat.
La propera setmana l'Oleastrum juga al camp de La Cava.

Tercera Territorial

Salou 3 - Vilafortuny 0

Derrota del Vilafortuny en el partit disputat el passat dissabte a Salou. L'equip cambrilenc va rebre el primer gol al minut 2 del partit i això els va descentrar. El fort vent que feia el passat dissabte, a més, va influir en el joc dels dos conjunts. A la segona part el Vilafortuny va disposar de vàries ocasions per a marcar però va ser el Salou qui va ampliar el seu avantatge en el marcador.
La propera setmana hi haurà derbi local ja que s'enfronten el Vilafortuny i el Marina, el diumenge a les 12 del migdia.

Marina 1 - Les Borges del Camp 2

Partit molt dur el que van disputar els dos equips i que va acabar amb una tangana i un esbatussament col·lectiu. Les coses ja van començar malament quan l'àrbitre no es va presentar. Un àrbitre que acabava de pitar un partit d'alevins a les instal·lacions esportives es va fer càrrec d'aquest partit. El Marina es va avançar al marcador amb un gol de Rafa al minut 10. Les Borges va empatar a la segona part amb un gol de Piti en pròpia porta. A falta de 5 minuts per a l'acabament i en plena pressió del Marina, les Borges va aconseguir el gol de la victòria. El joc dur va ser present durant tot el partit i va fer que l'àrbitre expulsés 5 jugadors, dos del Marina i tres de les Borges. L'àrbitre va donar per acabat el partit en plena tangana final, quan encara faltaven tres minuts per a l'acabament.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Cambrils 45 - TGN "A" 56

El primer equip del CB Cambrils va sortir derrotat aquest cap de setmana del seu enfrontament contra el TGN "A", un equip que està situat un lloc per damunt dels cambrilencs a la taula de la classificació. El partit va estar marcat per un baix encert anotar per part d'ambdós equips. No obstant això, els tarragonins van saber administrar bé l'avantatge aconseguit i van endur-se el partit per 11 punts de diferència.
El Cambrils se situa sisè del grup quart de Tercera Catalana

Sènior femení

CB Cambrils 47 - Bàsquet Tortosa 33

Per la seva part, el primer equip femení del club va tenir millor resultat aquest cap de setmana. Jugant a casa, les cambrilenques van imposar-se amb comoditat al Tortosa, un equip que està situat a la meitat de la taula classificatòria. Aquesta és la segona victòria consecutiva de l'equip sènior femení, després de la victòria aconseguida el passat cap de setmana a la pista del Salou. Amb aquest triomf, el Cambrils se situa quart de la classificació.

Hoquei

CP Sitges 1 - Cambrils CH 4

El Cambrils CH trenca una ratxa de tres jornades seguides sense puntuar al guanyar a domicili a la pista del CP Sitges. El partit no podia començar millor pels de Tarragó, perquè només posar-se
la bola en joc, Xavi Caparrós “Capi” va fer pujar el primer gol al marcador (0-1). Amb un inici així, el partit prometia gols, però tot i gaudir d’alguna que altra oportunitat pel cambrilencs, el marcador no es va moure, i es va arribar amb el marcador de 0-1 a la mitja part. La segona part va ser de clar domini visitant i fruit d'aquest domini van ser els dos gols del Cambrilenc, Xavi Caparròs “Capi” (0-2) al minut 16’; i (0-3) al minut 17’, i un altre de Jordi Franch (0-4) al minut 21’. Amb aquest clar marcador a favor del Cambrils, i ja a l’últim minut de joc, va arribar l’únic gol dels locals (1-4), marcador amb el qual va finalitzar el partit.
La propera jornada, el Cambrils rep la visita del Club Olesa Patí, el cuer de la classificació.

Handbol

Sènior Masculí  3a Catalana  Grup C
 
H. Sant Joan Despí  26 - CH Cambrils 36
 
Nou resultat positiu de l'equip cambrilenc a la pista del Sant Joan Despí. Després d'una primera part molt igualada, el Cambrils va sentenciar a la segona gràcies a la seva millora defensiva i a la seva efectivitat atacant.
El Sant Joan Despí, últim de la classificació, va sorprendre els cambrilencs a la primera part i va estar molts minuts per davant en el marcador. Els del Baix Llobregat van fer una defensa individual durant tot el partit a un dels homes més decisius de l'equip cambrilenc i això va provocar cert desordre en l'atac. Aquest fet unit a l'eficàcia dels barcelonins, gràcies a les combinacions amb el seu pivot, els va permetre manar durant una bona estona, però abans del descans els cambrilencs van poder desencallar el seu atac i situar-se per davant. No obstant, una exclusió i dues bones defenses locals van fer que el marcador es tornés a equilibrar i al descans es va arribar amb empat a 16 gols.
El descans va donar aires nous al Cambrils que va sortir més fort en defensa, impedint les combinacions locals i el seu joc amb el pivot, això unit a l'encert del porter, va permetre als visitants començar a obrir diferències en el marcador. Poc a poc, els locals van anar veient que el partit es posava impossible, però no van rendir-se. Tot i així, el parcial de 10 a 20 de la segona part deixa clar als cambrilencs la línia a seguir fins al final de la temporada.
La setmana vinent el Cambrils rep la visita de l'Esplugues, partit que es disputarà dissabte a les 7 de la tarda al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Futbol sala

Pradell FS 6 - CFS Mediterrani G. Sirvent 5

Els errors individuals i un error arbitral, quan el partit estava empat a 5, van fer que els cambrilencs no traguessin res positiu del pavelló de Falset. El Pradell sempre va anar davant en el marcador, tot i que el Mediterrani aconseguia empatar. Finalment però, l'equip cambrilenc no va aconseguir treure cap punt. Els gols van ser obra de Joaquin amb 2, Carlos amb 2 més i Oscar amb un.
El proper partit serà dissabte contra el Mont-roig.

Comenta aquest article