Esports

Els equips de la Universitat de Girona i de la Universitat de Barcelona guanyen el campionat universitari de volei platja

Per Redacció

La competició de volei platja es va disputar aquest passat diumenge a la platja del Regueral

La platja del Regueral va ser l'escenari, aquest passat diumenge, de la competició de volei platja dels Campionats de Catalunya Universitaris 2009. En un dia esplèndid per a la pràctica d'aquest esport els 20 equips masculins i els 14 femenins van disputar la competició proclamant-se campions l'equip femení de la Universitat de Barcelona i el masculí de la Universitat de Girona. El segon classificat en el grup femení va ser l'equip de la Universitat Autònoma de Barcelona i el tercer, el de la Universitat de Lleida.
En el grup masculí, el segon lloc va ser per a l'equip de la Universitat Politècnica de Catalunya i el tercer, per al de la Universitat de Barcelona.
Per segon any consecutiu, la URV ha organitzat aquests Campionats de Catalunya Universitaris de Volei Platja. A més, aquest campionat és classificatori pels Campionats d'Espanya Universitaris que tindran lloc entre els dies 11 i 14 de maig, també sota l'organització de la Universitat Rovira i Virgili. La URV s'estrenarà com a organitzadora d'aquest esdeveniment que aplegarà els millors esportistes de les universitats espanyoles.

Futbol 7 i hoquei

El passat dijous, les instal·lacions esportives municipals van acollir la fase final dels Campionats de Catalunya Universitaris 2009 de futbol 7 femení i d'hoquei patins mixte. En futbol 7 femení l'equip guanyador va ser el de la Universitat de Barcelona. El segon lloc va ser per a l'equip de la Universitat de Girona i el tercer, pel de la Universitat de Lleida.
En hoquei patins mixte va resultar guanyador l'equip de la Universitat Rovira i Virgili. La segona posició va ser per a l'equip de la Universitat de Girona i el tercer per al de la Universitat de Vic.
La organització, en aquest altres dos campionats, també va anar a càrrec de la Universitat Rovira i Virgili.

Comenta aquest article