Informació general

L'Ajuntament i Progat Cambrils signen un acord de col·laboració per al control de les colònies de gats al carrer

Per Redacció

L'acord de col·laboració controlarà les colònies de gats al carrer

L'Ajuntament de Cambrils i l'entitat Progat Cambrils han signat un acord de col·laboració per controlar les colònies de gats als carrers, a través de l'esterilització.

El programa de col·laboració realitzarà una sèrie d'accions, que Progat ja ha posat en marxa com la detecció de les colònies i la captura dels gats a través de gàbies parany, el trasllat al centre veterinari, la pertinent revisió veterinària, l'esterilització i el seu marcatge –per facilitar la identificació dels gats–, el retorn dels animals al carrer i el seguiment de la colònia. L'entitat Progat Cambrils informarà l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Cambrils sobre la ubicació de les colònies al municipi.

Aquest pla garantirà que els animals que formen les colònies controlades estiguin sans i que no representin cap perill sanitari i que, amb l'esterilització no s'incrementi la colònia.
Recordem que aquesta entitat, Progat Cambrils va néixer el passat mes d'octubre tal i com va informar Revista Cambrils Diari Digital, amb l'objectiu de promoure mètodes ètics de control de la població de gats.

Comenta aquest article