Informació general

La remodelació de l'enllumenat del raval de Gràcia i del Molí de les Tres Eres s'iniciarà el proper mes d'abril

Per Redacció

Imatge del raval de Gràcia, aquest matí

Aquest proper mes d'abril, s'iniciarà la remodelació de l'enllumenat públic del raval de Gràcia i del Molí de les Tres Eres, dins d'un dels projectes sol·licitats per Cambrils al Fons Estatal d'Inversió Local.

En total s'instal·larà un total de 72 nous fanals a la zona del Raval de Gràcia. Aquestes es repartiran entre la substitució de 44 fanals i la reposició de tres més al Raval de Gràcia. També es farà la nova instal·lació de tres nous fanals al carrer de Montsià. A banda, s'instal·laran onze punts de llum nous i se substituiran onze més entre els carrers de la Conca de Barberà, d'Antígons i de la Terra Alta. Aquesta remodelació comptarà amb un pressupost de 129.874,66 euros i permetrà un estalvi econòmic d'uns 12.000 euros a l'any en cost energètic. El projecte també contempla la substitució de 22 llumeneres al carrer del Molí de les Tres Eres i de la Via Augusta. Aquests nous fanals, amb un pressupost de 26.046,73 euros, també permetran estalviar uns 4.000 euros a l'any en cost energètic.

En total, se substituiran i s'instal·laran 94 llumeneres noves i s'estalviaran uns 16.000 euros en cost energètic. Les del carrer del Raval de Gràcia seran iguals a les de la zona de la Bòbila, mentre que la resta tindrà forma esfèrica de vidre reflector prismàtic en l'hemisferi inferior i una xapa de coure polida i envernissada en l'hemisferi superior. Es té previst que les obres tinguin una durada d'uns 30 dies.

Comenta aquest article