Informació general

La Federació de Gremis de la Construcció de Tarragona s'adhereix a la concentració empresarial convocada a Madrid

Per Redacció

La junta directiva de la Federació de Gremis de la Construcció de la Província de Tarragona (FEGCO) ha acordat per unanimitat recolzar la concentració empresarial, que per iniciativa de Pimec, es portarà a terme el proper 26 de març a Madrid. Així es va decidir en una reunió extraordinària celebrada ahir al vespre.

Segons un comunicat emès per la Federació de Gremis de la Construcció de Tarragona, "els empresaris denuncien una situació totalment insostenible per les polítiques portades a terme des de les diferents administracions". Sobretot, "denuncien la subhasta d'obres a preus escandalosos, totalment desfasats, i a això s'afegeix el retard en el pagament de les certificacions d'obres". Els empresaris també han denunciat, "l'actitud de les entitats financeres que provoca una greu crisi empresarial, ja que els descomptes d'efectes mercantils i el seu sistema creditici queden totalment estancats. Això aboca a moltes empreses a una situació de total insolvència, i en cap cas reben recolzament de l'administració".

L'empresariat de la construcció de les comarques tarragonines "es mostra totalment solidari amb aquelles empreses que pateixen aquestes greus dificultats". Per tant, des de la FEGCO es fa una crida a solidaritzar-se en la concentració convocada a Madrid.

Comenta aquest article