La Cooperativa acull una jornada per explicar als pagesos les noves mesures de modernització i tractaments de camp
A dalt, Lluís Gaya, responsable de la sectorial de l'olivera de JARC. A sota, els assistents a la xerrada |
Segons va explicar el responsable de la sectorial de l'olivera de JARC Lluís Gaya, "es tracta d'una millora tant a nivell de comercialització com de tractament de camps. La producció integrada és un dels valors afegits que cada vegada estem treballant més, com la producció ecològica. La Comunitat Europea està treballant també per poder desenvolupar productes amb el mínim tractament químic o d'altres tipus de producte que puguin ser tòxics per les persones". D'aquesta manera, la voluntat de la jornada tècnica era explicar a la trentena de pagesos presents a l'acte quina és la millor fórmula per desenvolupar i treballar el seu camp, que ha d'entrar en vigor a partir de l'any vinent.
Els ponents de la jornada van ser Pere Lluís Pié, tècnic de la sectorial de l'Oli de JARC; Santi Llurba, tècnic de Producció Integrada i President del Col·legi d'ETA de Tarragona; Josep M. Cerdà, de Divisió Fisiològica Vegetal de Bioibérica S.A.; i Joan Biosca i Forcadell, president de JARC a Tarragona.