Pastís de poma
Magdalena Losilla |
3 pomes
3 ous
Un gotet doli
Un gotet de llet
5 cullerades de farina
5 cullerades de sucre
Una llimona ratllada
Una cullerada de llevat en pols
Crema de pastisseria preparada
Gelatina per decorar
Elaboració
En un bol, batrem els ous, loli, la llet, la farina, el sucre i la llimona ratllada. A continuació hi afegirem el llevat en pols i ho batrem tot bé. Després, agafarem una safata, luntarem amb mantega i hi tirarem la barreja.
Ho posarem al microones durant una mitja hora a màxima potència. (el temps de cocció és aproximat, dependrà de la potència de cada microones).
Quan estigui cuit, hi afegirem una capa de crema de pastisseria i les làmines de poma tallades fines per damunt.
A continuació ho tornarem a posar al microones fins que la poma quedi dauradeta. Finalment, hi podrem afegir una mica de gelatina per sobre per decorar.