Recull

Pastís de poma



Magdalena Losilla
Ingredients

• 3 pomes
• 3 ous
• Un gotet d’oli
• Un gotet de llet
• 5 cullerades de farina
• 5 cullerades de sucre
• Una llimona ratllada
• Una cullerada de llevat en pols
• Crema de pastisseria preparada
• Gelatina per decorar


Elaboració
En un bol, batrem els ous, l’oli, la llet, la farina, el sucre i la llimona ratllada. A continuació hi afegirem el llevat en pols i ho batrem tot bé. Després, agafarem una safata, l’untarem amb mantega i hi tirarem la barreja.
Ho posarem al microones durant una mitja hora a màxima potència. (el temps de cocció és aproximat, dependrà de la potència de cada microones).
Quan estigui cuit, hi afegirem una capa de  crema de pastisseria i les làmines de poma tallades fines per damunt.
A continuació ho tornarem a posar al microones fins que la poma quedi dauradeta. Finalment, hi podrem afegir una mica de gelatina per sobre per decorar.

Comenta aquest article