Esports

Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto debuten amb bon peu en la competició sent primer i segon respectivament

Per Redacció

 
 
 A dalt, Alejandro Sánchez. A sota, Edgar Curto amb el mallot verd
El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez ja ha iniciat la nova temporada de competició i ho ha fet afrontant un nou i important repte, ja que enguany ha pujat de categoria i ara competirà com aleví de primer any. Això suposarà curses més complicades i més llargues.

Així doncs, el passat 25 d'abril, va tenir lloc la primera cursa del campionat de la Copa Catalana a la localitat de Torelló, amb un circuit de 650 metres, al qual s'havien de donar deu voltes. El circuit no era massa llarg, però també tenia una rampa força dura a la part final. El ciclista cambrilenc va fer una bona sortida i es va situar en les primeres posicions durant tota la cursa.
Durant el recorregut hi va haver diversos intents d'escapada per part d'alguns corredors, sobretot en les dues últimes voltes, a les quals l'Alejandro va saber respondre. En la darrera volta es va produir un important tall amb quatre corredors, entre els quals es va situar el cambrilenc. Alejandro Sánchez va atacar en el darrer tram de la cursa i finalment va entrar en la línia de meta en la primera posició. Així doncs primera victòria, i primer liderat per l'Alejandro en la Copa Catalana. La propera cursa es disputarà el dia 1 de maig a Olot.

Edgar Curto queda segon en la primera cursa de la competició

Per la seva part, el ciclista cambrilenc Edgar Curto també va iniciar aquest passat dissabte la temporada, amb la primera prova de la Copa Catalana de ciclisme infantil de carretera, disputada també a Torelló.
La prova consistia en donar quatre voltes a un circuit urbà, i després d'una ràpida sortida, el cambrilenc ja marxava destacat al grup del davant juntament amb quatre corredors més. Aquest grup va arribar molt igualat fins al final, tot i que en la darrera volta, l'Edgar i un altre corredor van posar-se per davant. Finalment, i després d'un sprint, el cambrilenc va entrar en segona posició, però amb el mateix temps que el vencedor.
Aquesta temporada, Edgar Curto continua a l'equip de Cunit, i enguany competeix en la categoria de principiants de primer i de segon any. La propera prova tindrà lloc aquest proper 1 de maig a Olot.

Comenta aquest article