Esports

Alumnes de quart d'ESO de l'IES Ramon Berenguer IV participen en la 1a Cursa d'Orientació Urbana Educativa

Per Redacció

Alumnes de l'IES Ramon Berenguer IV, ahir al matí, en un tram de la Cursa d'Orientació Urbana Educativa pel carrer de Sant Plàcid

Els 55 alumnes de quart d'ESO de l'IES Ramon Berenguer IV van participar ahir en la primera Cursa d'Orientació Urbana Educativa, organitzada pel departament d'Educació Física de l'IES Ramon Berenguer IV, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils, el Cambrils Raid Team i el Centre Excursionista Cambrils.

Els alumnes participants en la cursa es van repartir en 17 equips. Aquests van haver de recórrer un total de 33 punts de control repartits per tot el municipi com el Pi Rodó, la Torre del Port, el far o l'ermita de la Mare de Déu del Camí. Els participants en la cursa d'orientació tan sols disposaven d'un mapa –sense els noms dels carrers– i una targeta de control de pas. A més, també es van trobar amb una prova d'escalada ubicada en el boulder del Palau Municipal d'Esports, per tal d'aconseguir bonificacions de temps en cas de superar-la o bé penalitzacions en cas de no poder realitzar-la.

Comenta aquest article