Informació general

Cambrils es promociona a Andorra conjuntament amb l'Agrupació de Càmpings

Per Redacció

Imatge de la caseta que es va instal·lar a Andorra la Vella per promocionar el municipi

Turisme de Cambrils ha presentat la seva oferta turística per segon any consecutiu a Andorra, del 23 al 26 d’abril i en col·laboració amb l'Agrupació de Càmpings del municipi. Aquest any, es va instal·lar una caseta de fusta a la plaça de la rotonda d'Andorra la Vella, un dels punts més cèntrics i de més afluència de la ciutat, en la que es va donar informació del municipi i material promocional de Cambrils: plànols, guies d'oci, guies d’allotjament, de restaurants, de turisme familiar, etc.

A banda de la promoció directa al públic, es va dur a terme un sorteig d’estades en un dels magazines radiofònics més escoltats del país, La Caravana. Els premis han 7 estades en els càmpings del municipi, gentilesa de l’Agrupació de Càmpings. Els oients havien de contestar correctament algunes preguntes referents al municipi, essent els premiats els que contestaven correctament.

Fruit de la col·laboració amb Televisió d'Andorra, el divendres a la tarda ens va visitar la mascota infantil de la televisió, el Piolet, que té un club amb molts nens i nenes que són membres. Per aquest motiu es va comptar també amb la visita de moltes famílies. Com a curiositat, Turisme de Cambrils destaca l’afluència, durant tots els dies que va durar la promoció, de cambrilencs i cambrilenques que s’acostaven al mostrador encuriosits i sorpresos de trobar-nos allà. Andorra és un mercat de gran interès per Cambrils degut a la proximitat geogràfica i perquè molts andorrans hi tenen la seva segona residència i molts d'altres escolleixen la població per passar les seves vacances.

Comenta aquest article