Esports

Els ciclistes Alejandro Sánchez i Edgar Curto acaben primer i tercer respectivament, en la darrera prova disputada a Olot

Per Redacció

 
 
 A dalt, Alejandro Sánchez en primer lloc. A sota, Edgar Curto en tercer lloc
El passat 1 de maig es va disputar a la localitat d'Olot la segona prova puntuable de la Copa Catalana de ciclisme infantil. Els dos ciclistes cambrilencs –Alejandro Sánchez i Edgar Curto– van participar-hi, aconseguint molt bons resultats: l'Alejandro va ser primer en la seva prova i l'Edgar va ser tercer en la seva categoria.

El circuit, d'1,1 quilòmetres de recorregut, era força pla i ràpid, tot i que va tornar-se perillós perquè l'asfalt estava mullat per la pluja caiguda. En la categoria de l'Alejandro s'havien de donar un total de ser voltes al circuit.
En la sortida, el ciclista cambrilenc va tenir alguns problemes amb el pedal i no va sortir gaire ben col·locat. En la primera volta va haver de remuntar posicions fins a situar-se en els primers llocs del grup. El cambrilenc va intentar atacar un parell de vegades, però no va poder aconseguir-ho ja que el circuit era molt pla i no va poder treure avantatge suficient. Finalment, va esperar-se fins a la darrera volta per disputar l'esprint. A 300 metres de la línia de meta, l'Alejandro va atacar novament i va aconseguir treure uns metres per davant dels seus perseguidors, i aconseguint arribar en la primera posició. Amb aquesta nova victòria, el ciclista cambrilenc es consolida com a líder de la Copa Catalana i augmenta el seu avantatge sobre el segon classificat.

Edgar Curto aconsegueix la tercera posició

Per la seva part, en la categoria de l'Edgar Curto –principiants de primer i segon any– s'havien de donar tres voltes al circuit urbà d'un quilòmetre de recorregut.
El cambrilenc va iniciar la carrera a un fort ritme. En la segona volta, un corredor va marxar escapat del grup, seguit de prop per l'Edgar i un altre corredor. En el transcurs de la tercera volta, i en una petita pujada, l'Edgar va intentar marxar escapat i superar al segon classificat. No obstant, finalment va ser atrapat en els darrers metres abans de la línia de meta i va aconseguir entrar en la tercera posició, deixant la resta de corredors a força distància.
Després d'aquesta prova, Curto se situa en la segona posició de la classificació general de la Copa Catalana en la seva categoria.

La propera cursa pels dos ciclistes cambrilencs serà el proper dia 9 de maig a la localitat de Camarles. Aquesta prova serà puntuable per a la Copa Catalana i per a la Copa Tarragona.

Comenta aquest article