Esports

Destacada victòria del Club d'Handbol Cambrils de cara a l'ascens de categoria

Per Redacció

Disputa per la pilota en un moment del partit jugat ahir a la tarda al nou estadi municipal de futbol

Futbol

Territorial Preferent

Viladecans 3 - FC Cambrils 2

El Cambrils va deixar escapar els tres punts al camp del Viladecans després d'haver estat guanyant i controlant la major part del partit. El Cambrils obria el seu compte particular al minut 6 amb un gol d'Edu Andreu i al minut 10 Cañas ampliava el marcador amb un segon gol. El Viladecans escurçava distàncies a la mitja hora de joc i col·locava l'1 a 2. El Cambrils va aguantar bé durant la segona part fins a que al minut 86 el Viladecans empatava el partit i al minut 93, en ple descompte, l'àrbitre va assenyalar un penalti injust contra el Cambrils que va significar el 3 a 2 final.
La propera setmana el Cambrils torna a jugar a fora de casa, concretament al camp del Sants, el segon classificat de la categoria.

Primera Territorial

CF Oleastrum 2 - Ulldecona 1

Victòria suada i treballada de l'Oleastrum en el partit que va disputar ahir davant l'Ulldecona. L'equip visitant s'havia avançat al marcador a la mitja hora de partit i l'Oleastrum havia aconseguit empatar tres minuts després al transformar un penalti comès sobre Alejandro. A la segona part l'equip cambrilenc va fer el 2 a 1 al minut 47, després d'una hàbil jugada d'Alejandro que va fer una assistència de gol a Juanito que va marcar el gol. A partir d'aquí van venir les angúnies ja que l'àrbitre va expulsar Joel, primer, i Alejandro, després. L'Ulldecona també va acabar el partit amb un jugador menys. La darrera mitja hora de partit va ser un constant atac de l'equip visitant i un replegament de l'Oleastrum prop de la seva àrea rebutjant pilotes.
La propera setmana l'Oleastrum rep el Deltebre, l'equip que es troba immediatament per sota a la taula classificatòria i que marca la ratlla del descens. Amb una victòria l'Oleastrum certificaria la permanència.

Fase d'ascens a la Segona Territorial

Aquest cap de setmana ha començat la fase d'ascens a la Segona Territorial, en la qual està implicat l'equip cambrilenc Marina. Aquesta primera jornada el Marina descansava, cosa que feia que els altres dos equips de la fase d'ascens juguessin entre ells. Així doncs, dissabte al vespre, van jugar el Sant Salvador contra l'Alcover. El partit va acabar amb empat a 1, cosa que afavoreix i molt l'interès de l'equip cambrilenc. A l'acabar es va fer la tanda de penals en la que l'Alcover es va imposar. D'aquesta manera, s'estableix l'ordre dels partits del Marina. Dissabte jugarà a casa contra el Sant Salvador, a les 16.00 hores a l'Estadi Municipal. I la setmana següent visitaran al camp de l'Alcover.

Bàsquet

CB Cambrils 84 - La Salle Reus 64

El CB Cambrils jugava el darrer partit de lliga aquest passat dissabte amb un protagonista molt especial, el jugador Francesc Canaldas que disputava el seu darrer partit oficial. El partit va estar carregat d'emocions i el jugador cambrilenc va rebre el reconeixement del públic i dels seus companys de plantilla. En el terreny merament esportiu, el CB Cambrils va començar fluix el primer quart i es va imposar en el segon i tercer. La recta final del partit va ser més igualada i va servir per a fer el comiat oficial al Francesc Canaldas.

Hoquei

Cambrils CH 1- Andorra 3

Després de puntuar en les tres darreres jornades, amb tres empats consecutius, el Cambrils no va poder superar a l’Andorra, que amb un partit molt seriós i molt segur en defensa, va fer valer la seva superioritat en els darrers minuts del partit, i es va endur els tres punts del Palau Municipal
d’Esports de Cambrils. El marcador no es va moure fins al minut 6, quan l’Andorra d’un fort tir
de mitja distància va batre al porter cambrilenc, David Barriche, que no va poder evitar que la bola entrés per tot l’escaire de la porteria. Durant els minuts següents el Cambrils es va prodigar més a l’atac, i al minut 15’30” va disposar d’un penal, que Carles Veciana no va aprofitar. Les ocasions es van anar alternant a una i altra porteria, però va ser un altre penal a favor del Cambrils a 2’30” del final de la primera part, la millor oportunitat pels cambrilencs, però novament Carles Veciana no va
encertar en el seu tir per fer pujar l’empat al marcador, arribant-se al descans amb el 0-1. Trenta segons de la represa van ser el que va necessitar l’Andorra per fer pujar el 0-2 al marcador amb un tir de mitja distància. L'equip visitant, amb els dos gols d’avantatge al marcador, va gaudir de diverses ocasions de gol per poder augmentar la diferència, però les bones intervencions del porter local ho van evitar. No va ser fins al minut 14 de joc de la segona part que no va arribar el primer gol del Cambrils, obra d’Isaac Muñoz. Amb aquest gol el Cambrils va entrar al partit, però les poques oportunitats que va tenir van trobar al porter visitant. El Cambrils ho va intentar fins a l’últim minut, però les ganes i el cor
no van ser suficient, i després de l’expulsió de Jordi Franch a pocs segons de finalitzar el partit, l’Andorra va aprofitar el desconcert dels locals, i a 3 tres segons va fer pujar el 1-3 definitiu.
Tot i la derrota, el Cambrils conserva la 11a posició, a l’espera de la visita, el proper dissabte del C.P. Monjos, líder provisional de la categoria.

Handbol
 
H Sant Quirze C  21 –  CH Cambrils 35          
 
L’equip Sènior masculí del Club Handbol Cambrils, va donar dissabte un pas gairebé definitiu cap als quarts de final de la competició, en imposar-se clarament a la pista del Sant Quirze. Els cambrilencs van dominar el partit en tot moment i amb una gran segona meitat, van deixar pràcticament sentenciats els vuitens de final de la Tercera Catalana.
L’inici del primer temps, va deixar clar que els cambrilencs anaven a totes i gràcies a uns primers deu minuts molt bons, van situar-se cinc gols amunt. Una distància que els vallesans van poder reduir mínimament, però sempre es mantenia entre els dos i quatre gols, que manifestaven un lleuger domini visitant. Al descans 13-16 al marcador, que deixava obert el desenllaç del partit. El pas pels vestidors, va ser clarificador per als cambrilencs que van saltar a la pista disposats a sentenciar el partit i si podia ser l’eliminatòria. La defensa i la porteria van pujar la seva efectivitat i l’atac va ser encara més incisiu, així el marcador s’ampliava a cada minut que passava i els locals no sabien com fer-ho per frenar l’allau de joc visitant. Els Vallesans ho van intentar fins al darrer instant, però la constància dels del Baix Camp va fer que la diferència final fos el reflex del clar domini que van mostrar dins la pista i el parcial de 8-19 del segon temps parla per si sol.
Els Cambrilencs afrontaran dissabte vinent a les 9 de la nit, el partit de tornada que es disputarà al Palau Municipal d’Esports de Cambrils. Tot i que pugui semblar fàcil, queden seixanta minuts per endavant amb un rival que voldrà refer-se de la derrota i que de ben segur posarà les coses difícils als cambrilencs en el seu camí cap a l’ascens de categoria.

Futbol sala

CFS Mediterrani G.Sirvent 1 - Playas Salou 3

El Mediterrani va fer un bon partit però la falta de gol va acabar de decidir el partit. L'equip cambrilenc va tenir mala sort amb diversos xuts als pals i poca punteria per part dels seus jugadors. Cada vegada queden menys partits, i el Mediterrani no acabar de sortir de la zona de descens. El Mediterrani haurà de guanyar els cinc partits que queden per finalitzar la lliga. Aquest proper dissabte, s'enfrontarà al Valls.

Comenta aquest article