Cultura

L'artista cambrilenca Nuri Mariné porta la seva mostra pictòrica "Celitre" al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona

Per Redacció

Nuri Mariné al costat d'un dels quadres de l'exposició "Celitre" instal·lada al Pati del Palau de la Diputació de Tarragona

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull des del passat dijous i fins al proper 31 de maig l'exposició Celitre, de l'artista cambrilenca Nuri Mariné. Una mostra de pintura, formada per una trentena de quadres, on l'artista utilitza la tècnica mixta per donar forma a les seves creacions, que estan inspirades sobretot en el cel i en l'aigua.  

El vicepresident de la Diputació de Tarragona i president de la Comissió Informativa dels Serveis d'Assistència al Ciutadà (SAC), Albert Vallvé, va inaugurar l'exposició al Pati del Palau de la institució intercomarcal, en un acte que va comptar amb l'assistència de l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges i de diferents personalitats del món de l’art.

Durant l’acte d'inauguració, Mariné va explicar que es tracta de la primera exposició individual que presenta a Tarragona i va agrair a la Diputació el suport i l'acolliment demostrats, "espero que us ho passeu tan bé veient-la com jo m'ho he passat creant". Per la seva banda, Robert Benaiges va felicitar la pintora pel seu treball recordant la trajectòria artística de Mariné i els premis que ha obtingut fins ara.

Finalment, Albert Vallvé es va referir a la pintora cambrilenca com una "ambaixadora extraordinària de Cambrils arreu del món", i la va felicitar per les seves creacions i va assegurar que per la Diputació "és una satisfacció que una alumna de la nostra Escola d’'Art i Disseny assoleixi un lloc tan important en el món artístic de la nostra demarcació i del nostre país".

Cal recordar que la cambrilenca Nuri Mariné ha exposat el seus treballs arreu de l'estat i a l'estranger. Les seves obres han estat guardonades en diverses ocasions; així, els anys 1997 i 2002 va obtenir el Premi Promoció Local Vila de Cambrils, i els anys 2000 i 2006 va rebre el Primer Premi de Pintura Vila de Cambrils. Les creacions d'aquesta artista cambrilenca formen part de col·leccions particulars a Catalunya, Espanya, França, Bèlgica, Suïssa, Canadà, Japó i Anglaterra.

Comenta aquest article