Cultura

Macaco i Ojos de Brujo, els dos primers artistes confirmats del Cambrirock 2009

Per Redacció, Raquel Samaniego

 
 
 A dalt, el cantant Macaco; i a sota, el grup Ojos de Brujo, que actuaran el 21 i 22 d'agost, respectivament, al festival Cambrirock 2009.
Des de la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, organitzadors del festival juntament amb l'Associació de Joves Músics de Cambrils i Music From Tamarit confirmen els dos primers grups que participaran en el Cambrirock 2009. Aquests seran Ojos de Brujo, que actuaran el divendres 21 d'agost i que presentaran la seva gira Aocanà! i Macaco que actuarà el dissabte 22 d'agost.

Cal destacar que encara resta per concretar si el Cambrirock d'enguany tindrà 3 o 4 dies de durada. No obstant, aquesta edició de 2009 no comptarà amb els cinc dies de festival que es van celebrar l'any passat. D'altra banda, des de l'Ajuntament també s'està a l'espera de poder concretar la instal·lació d'una carpa coberta, tot i que això encara no està confirmat. El proper dimarts, també s'acabaran de confirmar els altres artistes que participaran en el festival.

Surt a la foto del Cambrirock

D'altra banda, també s'ha posat en marxa una campanya per a tots aquells que vulguin sortir en el cartell del Cambrirock 2009. Per ser voluntari no importa l'edat, ni el sexe, la condició física ni l'experiència, només cal anar el divendres 29 de maig a la platja del Regueral de Cambrils, al costat de la caseta principal de salvament, i vestit amb roba de color blau. Poden ser texans, pantalons, faldilles, vestits, samarretes, camises, gorres de color blau i llis.

Els participants posaran per a la fotògrafa Andrea Eidenhammer. La primera sessió fotogràfica tindrà lloc entre les 11.30 i les 14 hores. Després es farà una aturada per dinar a la platja, i també hi haurà música de Dj's i d'altres sorpreses. La segona sessió fotogràfica es farà entre les 16 i les 19 hores. Cal omplir el formulari a www.cambrirock.com i es rebrà una invitació per participar-hi o bé passar a recollir-la pel Punt d'Informació Juvenil (PIJ). D'altra banda, la dissenyadora Lola Figuerola, està fent els dos vestits que portarà la protagonista de l'espot del festival.

Comenta aquest article