Cultura

El Ball de Bastons de Cambrils participa en la 34a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya celebrada a Barcelona

Per Redacció

A la Trobada Bastonera de Barcelona del passat 23 de maig va participar la formació cambrilenca

El Ball de Bastons de Cambrils va participar aquest passat dissabte 23 de maig en la 34a Trobada Nacional de Bastoners de Catalunya que va celebrar-se a Barcelona. En aquesta trobada es van reunir un total de 73 colles d'arreu de Catalunya, amb la participació de 1728 bastoners, 269 músics i 628 acompanyants. Per part de la colla cambrilenca, es van desplaçar una setantena de persones, amb 37 bastoners cambrilencs, 3 músics i els seus acompanyants.

Durant la trobada es van fer dues cercaviles: una d'aquestes va fer un recorregut per la zona del barri del Raval, mentre que l'altra va fer un recorregut pel barri Gòtic. Ambdues cercaviles van anar a parar a les Rambles, on les colles també van ballar. El Ball de Bastons de Cambrils va participar en la cercavila que va recórrer alguns carrers del Raval. En la sortida, la colla cambrilenca va poder fer tres formacions –formades per vuit persones cadascuna– i una d'aquestes va ser la de la colla infantil –amb bastoners d'entre 6 i 9 anys–, que ja van viure l'experiència de la darrera Trobada Nacional de l'any passat, que va tenir lloc a La Pineda. Després de les cercaviles i els balls finals, es va servir un sopar per als participants a la rambla del Raval.
 
Per altra banda, aquest passat diumenge 24 de maig, el Ball de Bastons de Cambrils també es va desplaçar a la localitat de Bovera (Les Garrigues), on van fer una altra actuació.

Comenta aquest article