Cultura

Cris Juanico, l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra i Los Vivancos actuaran al 35è Festival Internacional de Música

Per Redacció

L'any 2009 marca una fita important dins de la història del Festival Internacional de Música de Cambrils. Arriba a la 35ena edició i tot i que és un any econòmicament difícil, l’Ajuntament de Cambrils aposta per la cultura com a motor impulsor del municipi. D'aquesta manera, fa un esforç per apropar la música en viu de qualitat als cambrilencs i a tots aquells que ens visiten els mesos d’estiu.

L'Àrea de Cultura està treballant per tenir molt aviat tota la programació a punt. Entre el 25 de juliol i el 15 d’agost, Cambrils comptarà amb la presència d’artistes com el cantant menorquí Cris Juanico amb Original Jazz Orquestra Taller de Músics o el jove trompetista Felix Rossy Quintet. Els amants de la música clàssica podran gaudir amb el concert que oferirà la Onca-Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra o del concert de la virtuosa pianista Laia Masramon. La dansa i el flamenc tindran la seva cita als Jardins del Parc Samà amb l’actuació dels ballarins Los Vivancos.

En aquesta 35ena edició hi haurà més actuacions i altres novetats, com espectacles familiars, el Petit Festival, i la recuperació d’un nou espai escènic.

Comenta aquest article