Informació general

Es posen en marxa les zones blaves que estaran en funcionament fins el 30 de setembre

Per Redacció

Imatge d'aquest matí, a la rambla de Jaume I, on ja estan els parquímetres en funcionament

Ahir dilluns 1 de juny es van posar en marxa les zones blaves, que estaran en funcionament fins el 30 de setembre. Les zones blaves que ara s'han posat en funcionament són les de la zona de la Rambla de Jaume I i els seus carrers adjacents, és a dir, la Rambla Jaume I, la plaça d'Aragó, el carrer de Pau Casals, el carrer de Ramon Llull, el carrer de Joan Sebastià Elcano i el carrer de Roger de Flor. A la zona del Regueral, s'han posat en funcionament les zones blaves a la rambla del Regueral, el carrer de Galcerán Marquet, el carrer d'Esteve Anguera, un tram del carrer de Colom, el carrer d'Hug de Montcada i la part corresponent a la zona de Vinyols i els Arcs. A la zona propera a la Riera d'Alforja, es posen en funcionament les zones blaves del passeig de La Salle, en el seu tram sud i també a l'aparcament del Parc del Pescador. També s'han posat en marxa al carrer de Robert Gerhard, a l'avinguda dels Països Catalans i al carrer d'Eduard Toldrà.

Les de l'avinguda de la Diputació, en marxa el dia 15

El proper 15 de juny es posaran en marxa les zones blaves a la zona de l'avinguda de la Diputació, és a dir, en diferents trams de l'avinguda de la Diputació, al carrer de Lleida, al carrer de Mont-roig, al carrer de Riudoms, al carrer de Montbrió, al carrer de Vila-seca, a l'avinguda de Beethoven i a l'avinguda del Mar. Els horaris en totes aquestes zones durant tots els dies serà de les 10 a les 14 i de les 17 a les 22 hores.

A banda, segueixen les zones blaves a la zona de la Vila que estan durant tot l'any, en un horari de 10 a 13 i de 17 a 20 hores tots els dies laborables. A la plaça del Pòsit i al carrer de les Barques, que també estan en marxa durant tot l'any, es modifiquen els horaris durant la temporada alta. Fins el 30 de setembre, l'horari en aquests carrers serà: tots els dies de les 10 a les 14 i de les 17 a les 22 hores.

En total hi ha 1.440 places d'aparcament de zona blava i 50 parquímetres repartits per les diferents zones. El preu d'una hora és de 80 cèntims, i el mínim de consum són 25 cèntims. El preu de dues hores és 1,60 euros i el preu de l'anul·lació de la denúncia és de 3,50 euros.

Comenta aquest article