Cultura

La Biblioteca Municipal presenta nova pàgina web i posa en marxa el joc "Pirates a la lectura" per fomentar la lectura

Per Redacció

Aquest mes de juny, la Biblioteca Municipal de Cambrils presenta nova pàgina web, seguin amb la línia de treball virtual encetada l'any 2007, i que té com a objectiu estar més present en la xarxa.

Aprofitant l'espai que ofereix el Ministeri de Cultura dins de la "Red de sedes Web Biblioteca pública", la biblioteca cambrilenc s'hi suma, juntament amb moltes d'altres biblioteques del territori català. L'adreça de la Biblioteca Municipal de Cambrils en aquest espai és la següent: http://www.bibliotecaspublicas.es/cambrils/
En aquesta s'hi podrà trobar tota la informació sobre la Biblioteca: els horaris i serveis, l'agenda d'activitats, informacions i d'altres novetats. També estaran disponibles els enllaços amb els altres serveis virtuals: blog; clubs de lectura i web de Col·lecció Local.

Pirates a la lectura

D'altra banda, la Biblioteca Municipal també posa en marxa un nou joc amb l'objectiu de fomentar la lectura de manera lúdica i donar a conèixer una part del seu fons documental vinculat amb el mar. Des del proper 30 de juny i fins el 10 de setembre estarà en marxa el joc "Pirates a la lectura", adreçat tant a grans com a petits. Per jugar, només caldra demanar el tauler de joc i completar-lo amb els cromos que la Biblioteca proporcionarà amb cada préstec sobre llibres de tema marítim i de pirates. Els deu primers participants que completin el tauler rebran a més un petit obsequi.

Comenta aquest article