Cultura

L'Àrea de Cultura becarà a dos estudiants universitaris cambrilencs per participar en la Setmana dels Premis d'Octubre a València

Per Redacció

El Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils becarà a dos estudiants universitaris cambrilencs per a que puguin participar en la XXXVIII edició de la Setmana dels Premis d'Octubre a València, que tindrà lloc entre els dies 27 i 31 d'octubre.

En col·laboració amb la Fundació Ausiàs March, el Departament de Cultura publica les bases per a la concessió d'aquestes dues beques. Els participants hauran de reunir les següents condicions; ser veí o resident de Cambrils; cursar estudis universitaris i pertànyer a alguna de les entitats o associacions culturals del municipi. Els interessats hauran de presentar una sol·licitud al registre d'entrada de l'Ajuntament demanant poder participar a un dels congressos i de les activitats de la Setmana dels Premis Octubre, acompanyada de les següent documentació: fotocòpia del DNI i un document conforme col·laboren amb alguna entitat o associació culturals. El termini per presentar la sol·licitud serà el dia 30 de juliol. Les persones becades estaran obligades a assistir al congrés seleccionat.

L'Ajuntament efectuarà, mitjançant transferència bancària, el pagament de les dues beques a la Fundació Ausias March, un cop hagi presentat els justificants corresponents dels dos participants.

Comenta aquest article