Informació general

Multitudinari concert de la Fira amb els Tequila i els Cuerda Floja

Per Redacció


Els Tequila, en un moment del concert del passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

El Palau Municipal d'Esports es va omplir de gom a gom en el concert dels Tequila i els Cuerda Floja que es va celebrar el passat divendres al vespre.
Els Tequila, nascuts l'any 1975 dins el context de la "movida madileña", dissolts l'any 1982 i ressuscitats l'any passat amb dos dels components de la banda inicial, Alejo Stivel i Ariel Rot, van fer una demostració de força en la que no hi van faltar els grans èxits de la banda com són "Salta", "Dime que me quieres" o "Rock and roll en la plaza del pueblo". La gent va vibrar amb els Tequila que es van posar el públic a la butxaca amb algun crit de "visca el Barça".

Els Cuerda Floja, teloners

Els nois de Cuerda Floja van actuar de taloners dels Tequila‚ Van encetar el concert, interpretant, entre d'altres, les cançons "Malditas promesas", "Recuerdo el día", "Sin poder volver" i "Redoblo solo", peces que formen part de la seva primera maqueta que el grup va gravar als estudis EQ a finals de 2007. Amb un ritme marcadament rocker la formació va fer gaudir el públic d'una explosió de ritme amb Toni Beas com a veu i guitarra, el cambrilenc Oriol Moreno a la guitarra, Oscar Ferré al baix i Luis Herrero a la bateria. La formació pertany a l'Associació de Músics de Cambrils i ha gravat el tema "Voy a escribir"‚ a l'estudi cambrilenc El Corral. Aquest tema forma part del CD que l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils ha subvencionat amb l'objectiu  de promocionar les formacions musicals cambrilenques a ràdios i discogràfiques. Cuerda floja‚ va participar el passat març i abril al festival barceloní Emergenza actuant a les sales Mephisto i Razzmatazz.

Cal dir que el concert de la Fira va ser el marc de l'estrena del reportatge audiovisual encarregat per l'Àrea de Joventut i que ha estat produït i elaborat per Revista Cambrils Audiovisuals. El reportatge mostra l'activitat de l'any passat dins d'aquesta àrea de l'Ajuntament on hi tenen un paper destacat els diferents concerts que es fan al llarg de l'any.
Els Cuerda Floja en el concert del passat dissabte

Comenta aquest article