Esports

Els equips cadet i infantil de l'EFV Cambrils fan un pas de gegant per assolir l’ascens de categoria

Per Redacció

Hoquei

Igualada HC 3 - Cambrils CH 2

El Cambrils CH no pot resoldre favorablement una setmana decisiva per la permanència en la categoria, i se l'haurà de jugar en les dues últimes jornades.
Dimecres passat, el Cambrils CH va visitar la pista de l'Igualada, en un partit ajornat de la 15a jornada, i després de remuntar el partit, i empatar a 2, una jugada de contraatac desafortunada pel Cambrils, a 40 segons del final, va fer que l’Igualada HC marqués el gol de la victòria (3-2).

Cambrils CH 4 - Igualada HC 5

D’altra, aquest dissabte, s’enfrontaven novament els dos equips, i tant el Cambrils com l’Igualada amb la victòria podien firmar la permanència a la categoria. El partit no podia començar pitjor pels interessos dels homes de Xavier Tarragó, perquè l’Igualada HC es va avançar 0-3 en el marcador, i no va ser fins a pocs minuts del descans que el Cambrils anotava el seu primer gol de mans de Jordi Franch, i escurçava diferències (1-3). La segona part havia de ser l’hora de la remuntada del Cambrils, però els visitants van incrementar la renda amb el 1-4. Tot i el resultat en contra, el Cambrils no es va arronsar, i va creure en les seves possibilitats. El 2-4 va arribar de mans de Jordi Franch, i minuts més tard, el júnior August Villamajor deixava el marcador en un ajustat 3-4. Però dissabte, no era el dia del Cambrils, perquè l’Igualada amb un joc ràpid i efectiu marcava el 3-5, i feia aflorar els nervis a jugadors en la banqueta local. El gol de Joan Roig a 5 minuts del final (4-5), va ser envà perquè l’Igualada va saber aguantar l’embranzida dels locals que, a la desesperada buscaven un miracle que no va arribar. El partit va finalitzar amb la victòria de l’Igualada que amb aquest resultat firmava la permanència a la categoria, i deixava a la corda fluixa a un Cambrils en hores baixes.
Dissabte vinent, el Cambrils visita la pista del Pla del Penedès, un equip que si bé té els dies comptats a la 1a catalana, no posarà les coses
fàcils al Cambrils que dependent d'ell mateix per mantenir la categoria.

Futbol sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 4 - FS Legna Reus 5

El Mediterrani jugarà la propera temporada en la 1a Provincial, després d'una temporada i un joc molt dolent i irregular. Així doncs, l'equip cambrilenc perd la categoria, tot i que encara cal esperar a que algun equip de Preferent renunciï a la categoria.
D'altra banda, cal recordar que els dies 18 i 19 de juliol es jugarà la 3a edició de les 24 hores Ciutat de Cambrils de Futbol Sala.

Futbol base

Infantil EFV Cambrils 3 - La Floresta 1

L’equip infantil de primera divisió, jugava aquest passat dissabte a les 10 del matí el seu primer partit contra l’equip de la Floresta, després d'haver superat la primera eliminatòria amb l’Amposta. Aquest partit era el d’anada. El resultat va ser victòria del Cambrils per 3 gols a 1. El resultat podria haver estat més ampli si l’àrbitre del partit hagués xiulat unes mans d’un defensa dins de l’àrea de la Floresta. Tot i això, en línies generals l’arbitratge però, va estar correcte. El partit de tornada és jugarà a la Floresta el proper dissabte 13 de juny. Si el resultat és positiu amb la suma de gols, contant els dos partits, s’aconseguirà l’ascens a preferent nacional.

Santes Creus 1 - Cadet EFV Cambrils 2

L’equip cadet del Veterans, va jugar també el dissabte 6 al camp de terra del Reddis, contra l’equip del Santes Creus de primera divisió. Aquest equip va estar reforçat amb quatre jugadors de l’equip cadet preferent del Santes Creus, que aquesta temporada ha assolit l’ascens a la divisió d'honor catalana.
El resultat també va ser prou positiu, ja que es van aconseguir la victporia a domicili per 1 gol a 2. El partit de tornada serà el proper dissabte 13 de juny a les 12 hores a l’estadi municipal de Cambrils.
Des de l'EFV s'espera arrodonir la jornada, aconseguint l’ascens a preferent nacional i amb l’ascens a 1a. divisió del cadet i l’infantil i de l’infantil i cadet de primera divisió a preferent catalana. Així s'aconseguiria que quatre equips de l’Escola de futbol Veterans de Cambrils pugin de categoria en un sola temporada.

Si realment és així, el nou club creat de la unió de la majoria de clubs de futbol de Cambrils l’UCF Cambrils començaria amb un equip amateur a primera regional, dos equips de veterans, jugant la lliga del Consell Esportiu, i un mínim de 20 equips de futbol base, encapçalats per tres equips de preferent; cadet, infantil i aleví i cinc equips de primera divisió provincial; juvenil, cadet, infantil, aleví i benjamí, és a dir, un per cada categoria i la resta d’equips a segona divisió.

Comenta aquest article