Societat

El barri de l'Eixample enceta les seves festes de barri aquest cap de setmana

Per Redacció

 
 
A dalt, actuació del grup A Voces en la 3a edició de L'Eixample +Jove, l'any passat. A sota, elaboració del tradicional rom cremat
El Barri de l'Eixample enceta aquest cap de setmana les seves festes de barri, que s'allargaran fins el dia 23 de juny, la revetlla de Sant Joan. Per escalfar motors, demà dissabte es disputarà un torneig de minibàsquet al carrer de Ramon Berenguer IV, organitzat amb la col·laboració del CB Cambrils. A partir de les 10 del matí i fins les 13 hores es disputaran els partits, que comptaran amb l'equip benjamí masculí, benjamí femení i aleví mixt del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, l'equip benjamí i aleví mixt del CEIP Cambrils i l'aleví masculí del CEIP Guillem Fortuny.

D'altra banda, a partir de les 17 hores fins les 3.30 hores de la matinada, a l'avinguda Vidal i Barraquer hi haurà tarda de jocs i animació infantil per a nens i joves, amb malabars de jocs, batucada, pintura urbana i diferents jocs. També hi haurà nit de festa amb la 4a edició del concert "L'Eixample + Jove", amb l'actuació dels grups "Rabia Positiva", "La Banda de lo Sirulo", "THC Reggae" i els cambrilencs "A Voces".

Pregó de les festes

I diumenge a la tarda, a partir de les 19 hores, tindrà lloc a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer el Pregó de les festes, a càrrec de Gemma Massagué Casas, filla i veïna del barri, llicenciada en Geografia i Història i actualment tècnica de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils. També es farà la tradicional elecció i proclamació de les pubilles i hereu del barri de 2009. Després hi haurà cantada d'havaneres amb al grup Canya Dolça, amb degustació de rom cremat i fruits secs.

Comenta aquest article