Cultura

El Trio Florea-Sanchís obre aquest diumenge el cicle "Concerts de Primavera" organitzat per la Coral Verge del Camí

Per Redacció

Aquest diumenge 14 de juny s'enceta la programació dels Concerts de Primavera 2009, organitzada per la Coral Verge del Camí amb la col·laboració de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils.

Aquest primer concert tindrà lloc a les 20 hores a la Cripta de l'Ermita i anirà a càrrec del Trio Florea-Sanchís, que està format per Maria Florea al violí, Cristian Florea al violoncel i Mercè Sanchís al piano. Aquest trio interpretarà peces de Händel-Halvorsen, Gaspar Cassadó, Pablo de Sarasate i Johannes Brahms. El preu de l'entrada del concert és de 5 euros i es pot adquirir 90 minuts abans del concert a la Cripta de l'Ermita.

Quatre concerts més

El segon concert del cicle tindrà lloc el dimecres 24 de juny i comptarà amb l'actuació de Xavier Pié al saxo soprano i Ignasi González al contrabaix que presentaran "Solitud. La música de Duke Ellington". El diumenge 5 de juliol serà el torn del grup Sixters, format per Cristina Ruiz, Jordina Moreso, Joana Vidal i Montse Esquerda que oferiran el recital "Sixterstime. Moments a capella". Finalment, els diumenges 12 i 19 de juliol serà la Coral Verge del Camí la protagonista dels concerts. Sota la direcció de Núria Ortoneda i el piano de Heidrun Bergander la Coral interpretarà peces de Donizetti, Wagner, Bizet, Gluck, Purcell o Verdi.

Tots els concerts s'iniciaran a les 20 hores a la Cripta de l'Ermita i el preu de les entrades és de 5 euros.

Comenta aquest article