Societat

Turisme de Cambrils es promociona com a destinació familiar a Tolosa i Madrid

Per Redacció



Aquestes promocions s'adrecen a famílies, per això es realitzen activitats i animacions per als infants
Cambrils va certificar-se com a municipi de Destinació de Turisme Familiar l’any 2007 i des de llavors es van portant a terme promocions enfocades a aquest públic concret, les famílies. Per aquest motiu, el passat 31 de maig, les destinacions certificades de Catalunya van ser presents a la promoció realitzada per Turisme de Catalunya en un dels parcs més cèntrics de Tolosa (França), on es van fer activitats per a nens i nenes, i on es va informar sobre el municipi i tots els serveis que ofereix per a les famílies.

L’esdeveniment, segons els organitzadors, va ser un èxit degut al gran nombre de famílies que van apropar-se per participar en totes les activitats dirigides als més petits de la casa. Aquest va ser un dels atractius de la promoció, ja que estaven molt interessats en l’oferta que Cambrils i les altres destinacions oferien especialment per a ells, els infants.

Turisme de Cambrils a Madrid

Per altra banda, el passat 6 de juny, Turisme de Cambrils també va ser present a la carpa que Turisme de Catalunya va instal·lar al Centre Comercial Heron City Las Rozas de Madrid, conjuntament amb la publicació 'Sapos y Princesas', que és una guia d’oci de qualitat adreçada a les famílies. Activitats, espectacles i animacions diverses a l’aire lliure, van crear un ambient ideal per a que molts pares s’interessessin per la destinació cambrilenca a l'hora de fer les seves vacances.

Segons la regidora de Turisme de Cambrils —Ana López— "el fet d’assistir a aquestes promocions és molt important i ens ajuden a posicionar-nos dins el mercat familiar. Tot està estudiat per a que la promoció sigui un èxit: un entorn on habitualment hi passen pares amb nens, tallers infantils, sortejos de caps de setmana, etc. Petits ganxos que contribueixen a que els nostres visitants s’il·lusionin i vulguin conèixer, in situ, el nostre municipi".

Comenta aquest article